fbpx

Tonči Huljić, Maksim Mrvica i Petar Grašo u Lisinskom!

Madre Badessa…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Koncert ‘Tonči & Madre Badessa’

Tonči HuljićJedan od koncerata koji će obilježiti proljetni dio godine je onaj koji će održati Tonči Huljić sa svojim Madre Badessa bandom, u utorak, 24. ožujka 2015. godine u po mnogima, glazbenom hramu, Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Uvod u sam koncert biti će prikazivanje Tonči Huljićnagrađenog dokumentarnog filma nakon čega će uslijediti koncert s repertoarom pjesama s Huljićeva dva samostalna albuma ‘Ka hashish’ i ‘Panika’, a Tonči će predstaviti i hitove koje je u svojoj dugogodišnjoj karijeri napisao za Olivera Dragojevića, Petra Grašu, Doris Dragović i mnoge druge poznate domaće pjevače. Upravo te pjesme zaživjet će u potpuno novim aranžmanima, a bit će ih zanimljivo čuti uz pratnju etno instrumenta Tončijevog Madre Badessa banda.
Koncertno-scenski spektakl koji će dočarati ambijent malog dalmatinskog mjesta započet će dokumentarno humorističnim filmom ‘Tonetov život ili Bog, lavur, iće i piće’. Film u trajanju od 30 minuta, u režiji Marija Grabovca, premijerno je prikazan na ovogodišnjem 5. po redu SPFF (Stari grad Film Festival), održanom u Paklenici, na kojem je dobio prvu nagradu publike, ali i preporuku mnogih filmskih redatelja, posjetitelja ovog festivala, za daljnje prikazivanje.  U ovom dokumentarnom filmu Tonči opisuje život otočkog stanovništva te njihovu filozofiju i poimanje smisla života koristeći dalmatinski dijalekt pa čak i neke pomalo arhaične riječi koje se sad već rijetko koriste u svakodnevnom životu. Najavljeni gosti na koncertu su Maksim Mrvica i Petar Grašo
Ulaznice za koncert po cijeni od 90,00, 110,00 i 130,00 kuna potražite na blagajni Lisinskog ili online na stranici http://www.ulaznice.com.hr/.

Foto: Press