fbpx

Petar Grašo: Slavili smo ljubav!

Zagreb…

Koncert ljubavi Petra Graše

Petar Grašo– Bilo je sjajno! Slavili smo ljubav, a kad ste okruženi takvom energijom mogli biste svirati satima. Hvala Zagrebu na još jednoj nezaboravnoj noći, a poželio bih svima da ih ljubav uistinu pozlati i da ih ta divna čarolija i osjećaj ne napuste ni u najtežim trenucima u životu – rekao je Petar Grašo nakon dirljivog koncerta.
Splitski kantautor Petar Grašo jedinstvenim slavljem ljubavi, uveo je ovaj vikend brojne Zagrepčane u najromantičniji dan u godini – Petar GrašoValentinovo. Glazbenik koji više od dva desetljeća pjeva i piše o ljubavi po prvi se puta predstavio publici u zagrebačkom klubu Green Gold koji već dugo ne pamti ovakav interes. Više od dvije tisuće ljudi dočekalo je ovacijama šarmantnog splićanina, a da ga sa Zagrebom i Zagrepčanima veža neraskidiva i posebna veza, pokazao je još jednim spektakularnim koncertom. Najljepše ljubavne balade oduševile su i razgalile brojna ženska srca, a posebno romantičan bio je i sam glazbenik ispričavši još jednu nezaboravnu ljubavnu priču.
Petrova ljubavna bajka započela je pjesmom ‘Šporke riči’ nakon koje su uslijedili i brojni drugi hitovi poput ‘Ljubav sve pozlati’, ‘Volim i postojim’, ‘Ko nam brani’ i ‘Utorak’. Izvedba povratničke pjesme ‘Uvik tvoj’ posebno je razveselila publiku koja romantičnog splićanina ni nakon dva sata nije puštala sa pozornice. Petar Grašo se svojim fanovima zahvalio na najljepši mogući način. Naime, nakon dva bisa, svim posjetiteljima za kraj je najavio malu ekskluzivu, te obećao da za manje od mjesec dana stiže njegova nova pjesma.

Foto: Press