fbpx

Rujanfest 2015. otvara Severina koncertom!

Westgate…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Rujan je i ove godine rezerviran za mjesto dobre zabave – RujanFest će okupiti najveća regionalna glazbena imena

Rujanfest, SeverinaIako nam ljeto polako, ali sigurno odmiče, dobrih provoda neće nedostajati. Događanja se premještaju s mora na kopno, a jedno od njih nas očekuje već tijekom devetog mjeseca. Riječ je o najvećoj regionalnoj glazbenoj manifestaciji – RujanFest 2015., koji ove godine doživljava rebranding te će tako sva događanja i koncerti biti održani isključivo vikendom.
U dva vikenda od 11.09. do 20.09.2015. godine, posjetitelje očekuju najveća glazbena imena, vrhunski restorani, klubovi i puno zabave. Otvorenje Rujanfesta ove godine pripalo je najpopularnijoj regionalnoj pop glazbenici, Severini čiji je prošlogodišnji koncert na Rujanfestu bio najposjećeniji i kojeg publika još uvijek pamti po užarenoj atmosferi. Nakon Severine, na pozornicu Rujanfesta popet će se Jole, čiji su Rujanfest, Severinakoncerti poznati po dobroj zabavi do ranoga jutra.
Bit će to odličan početak velike manifestacije koja će ispred trgovačkog centra Westgate ugostiti više desetaka tisuća gostiju i zaljubljenika u zabavnu glazbu. Rujanfest će kao i proteklih sedam godina okupiti renomirana glazbena imena iz Hrvatske i regije i ponovo svim svojim posjetiteljima i gostima priuštiti dane nezaboravne zabave i odličmih koncerata Cijena ulaznice iznosi 40 kn, a kao i do sada, i dalje vrijedi pravilo da je ulaz prije 19 sati besplatan te da djeca do 12 godina mogu ući besplatno bilo kada.

Foto: Press