fbpx

Severina na otvorenju 29. izdanja Dani piva Karlovac!

Karlovac…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

SeverinaDani piva– Ove godine imamo pet pozornica, a dodali smo novu koja je na šetnici i zamišljena je kao svojevrstan jukebox – posjetitelji će moći od glazbenika naručiti svoju glazbenu želju. Najveći interes sigurno će izazvati sadržaj na glavnoj pozornici na kojoj će nastupiti neka od najvećih imena naše estrade: Severina koja nastupa na dan otvorenja, Slavonske lole, grupa S.A.R.S., Jole, Halid Bešlić, Jelena Rozga, Crvena jabuka, Ivan Zak, Vuco, dok će na zatvaranju u nedjelju nastupiti grupa Magazin. Također, tu su i već tradicionalne etno i rock pozornica. Po prvi puta posjetitelji će imati priliku slikati se kod panoa Dana piva i kući ponijeti lijepu uspomenu s manifestacije. Organizirat ćemo ponovo veliku povorku i pozivamo sve da joj se priključe. Grad Karlovac najpoznatiji je po Danima piva stoga pozivamo sve da budu dio povorke, da se dobro zabave i budu ponosni na svoju manifestaciju – rekla je Anita Tuček, direktorica prodaje tvrtke Fest, organizatora događanja.
29. izdanje Dana piva Karlovac, najvećeg i najstarijeg hrvatskog festivala piva, održat će se od 21. do 30. kolovoza 2015. godine na prostoru Športsko rekreacijskog centra Korana u Karlovcu. Uz raznovrsnu ponudu piva i zanimljive pivske događaje, ovogodišnje izdanje ponovno donosi atraktivan glazbeni sadržaj uz popularne domaće i regionalne izvođače.
Dani piva– Grad Karlovac je poznat kao grad na četiri rijeke, grad parkova, grad susreta, ali i grad piva. Stoljetna tradicija pivarske proizvodnje doprinosi prepoznatljivosti našega grada, a kraj ljeta već je tradicionalno rezerviran za dobru zabavu uz pivarsku manifestaciju koja osim vrhunskog piva, obiluje gastronomskim delicijama i drugim zabavnim sadržajima. Pozivam sve građane Karlovca i šire na karlovački festival piva. Neka posjet Karlovcu iskoriste za osvježenje u jednoj od četiriju karlovačkih rijeka i drugim ljepotama koje pruža Karlovac- grad susreta u srcu Hrvatske – rekao je gradonačelnik Karlovca Damir Jelić.
Dugogodišnji generalni sponzor Dana piva, kompanija HEINEKEN Hrvatska i ove godine organizira zanimljive događaje u sklopu manifestacije. Tako će ljubitelji piva, osim dobro poznatih brendova, moći kušati studentsko pivo Veleučilišta u Karlovcu te pivo domaćih zanatskih pivovara koje će sudjelovati na Danima piva: pivovara Bošnjak, Visibaba i Hold’em Brewery.
– Uz Karlovačko, koje je napravljeno od hrvatskog ječma, i ostale naše brendove, ljubitelji piva moći će uživati u nekim stranim pivskim brendovima kao što su: Żywiec Marcowe, Żywiec Porter, Żywiec Bock, Żywiec APA, Warka Strong, te Birra Moretti. Na Danima piva ugostit ćemo Veleučilište u Karlovcu, s kojim imamo odličnu suradnju, koje će predstaviti svoje pivo, te domaće zanatske pivovare. Smatramo da zanatske pivovare doprinose razvoju pivske kulture u Hrvatskoj. Vjerujemo da će hrvatski ljubitelji piva uživati u ovoj popularnoj manifestaciji pa ih pozivamo da dođu u Karlovac i nazdrave na 29. karlovačkim Danima piva – rekla je predsjednica Uprave HEINEKENA Hrvatska Branka Slaveska.
HEINEKEN Hrvatska nastavlja promicati odgovornu konzumaciju kroz podjelu narukvica s natpisom Ja sam 18+, te kroz besplatan prijevoz autobusima iz Ozlja i Duge Rese kako bi odrasli potrošači bezbrižno uživali u omiljenom pivu. U suradnji s tvrtkom Čistoća na lokaciji Dana piva bit će postavljen kontejner za recikliranje, a Karlovačko zelene patrole svakog će odraslog potrošača koji reciklira 10 praznih plastičnih čaša nagraditi Karlovačkim pivom. Putem ove aktivnosti pod imenom Recikliraj i nazdravi!, želi se poticati recikliranje i briga o okolišu na Danima piva. Tradicionalno, za vrijeme trajanja manifestacije održat će se i dan otvorenih vrata pivovare u Karlovcu u ponedjeljak, 24. kolovoza od 14 do 17:30 sati kada će svi zainteresirani moći vidjeti gdje i kako se pravi Karlovačko pivo. Sve informacije vezane uz Dane piva Karlovac dostupne su na Facebook stranici Dana piva Karlovac.

Program na glavnoj pozornici (početak u 21,00 sati)
Severina – petak (21.8.)
Slavonske lole – subota (22.8.)
S.A.R.S. – nedjelja (23.8.)
Jole – ponedjeljak (24.8.)
Halid Bešlić – utorak (25.8.)
Jelena Rozga – srijeda (26.8.)
Crvena jabuka – četvrtak (27.8.)
Ivan Zak – petak (28.8.)
Vuco – subota (29.8.)
Magazin – nedjelja (30.8.)

Foto: Press