Nagradna igra: Ulaznice za Gypsy Philharmonic Orchestra
By redakcija On 5 pro., 2017 At 09:12 AM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Nagrađujemo čitatelje…

Koncert u Lisinskom – Gypsy Philharmonic Orchestra

Gypsy Philharmonic OrchestraPortal Scena.hr nagrađuje najsretnije čitatelje s 2×2 ulaznice za koncert Gypsy Philharmonic Orchestra. Koncert će se održati 12. prosinca 2017. godine s početkom u 20.00 sati u KD Vatroslav Lisinski.
Kako bi osvojili ulaznice, potrebno je:
1. Lajkati službenu Facebook stranicu Scena.hr,
2. Lajkati nagradnu objavu i podijeliti je na svom zidu (public/javno).
3. U komentar objave tagirati još jednu osobu kojoj bi se koncert svidio, a zatim;
Na mail [email protected] poslati u naslovu ključnu riječ ‘Gypsy‘, te vaše ime i prezime.
Nagradne ulaznice se podižu na blagajni KD Vatroslav Lisinski na dan koncerta uz predočenje osobnog dokumenta. Sretni dobitnici bit će obaviješteni putem maila u subotu 09. prosinca do 20,00 sati, objavom na portalu Scena.hr i na službenoj Facebook stranici.

O koncertu Gypsy Philharmonic Orchestra

Gypsy Philharmonic OrchestraDoživite strast i emociju najvećeg romskog svjetskog orkestra – Gypsy Philharmonic Orchestra koji okuplja najbolje romske glazbenike mađarskog podrijetla iz raznih dijelova Europe. Glazbeni program uključuje kombinaciju tradicionalnih melodija romskih violina, velikana poput Grigorasa Dinicua, Ferenca Erkela ili Vittorija Montija te istovremeno najvećih blagdanskih klasika kao što su Johannes Brahms, Pablo De Sarasota, Johann Strauss i Pyotr Ilyich Tchaikovsky, kao i iznenađenja poput prekrasne verzije skladbe iz filmskog hita Schindlerova lista, Johna Williamsa. Virtuozni svirači, više od 60 glazbenika na pozornici, posebni su i po tome što sviraju isključivo bez partitura i predstavljaju bogatu glazbenu kulturu Budimpešte. Violine, kontrabasi, klarineti i cimbala proizvest će nevjerojatan doživljaj ovog adventa u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.
Romski glazbenici kroz generacije održavaju tradiciju slavlja uz glazbu i muziciranje, poznati po nevjerojatnoj virtuoznosti i iako ne možemo definirati romski glazbeni izričaj, on ima jasan vlastiti identitet vrlo sličan blues glazbi koja dolazi iz Amerike. Više od dva sata Gypsy Philharmonic Orchestra svirat će najbolje kompozicije klasične glazbe, na način koji nikoga ne može ostaviti ravnodušnim.
Počastite sebe i svoje bližnje za blagdane ovom posebnom glazbenom poslasticom.
Karte se kreću u rasponu od 290.00 kn sve do 390.00 kn za VIP mjesta, a mogu se kupiti putem prodajnog sustava Ulaznice.hr, sustava Eventim i na blagajni Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski.

Foto: Press – arhiva

Objava nagrada 09. prosinac 2017. godine:

Nagradu 1×2 ulaznice za koncert Gypsy Philharmonic Orchestra osvojili su: Goran Zrnčić i Ivona Mihaljević. Nagradne ulaznice se podižu na blagajni KD Vatroslav Lisinski na dan koncerta uz predočenje osobnog dokumenta.
Čestitamo sretnim dobitnicima, čitajte nas i dalje te pratite objave, ovaj tjedan ponovno Nagrađujemo čitatelje.

Scena.hr

comment closed