fbpx

Tonči Huljić: Pa kako sam se ja uspio oženit?

Show…

Gostujući član žirija Tonči Huljić vidio ‘sebe’ u Tvoje lice zvuči poznato

Tonči Huljić– Gledam sad ovo i samo se pitam – pa kako sam se ja uspio oženit? Točno si me skinuo smotanog s dvije lijeve noge, kakav sam bio – komentirao je nastup Tonči Huljić.
Tonči HuljićTonči Huljić prije i poslije ove će nedjelje u  showu ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ biti gostujući član žirija, a osim što će i sam nastupiti, ugledat će i ‘samog sebe’ kad na binu dođe Magazin iz osamdesetih godina. Naime, Jasnu Palić Picukarić vidjet ćemo u ulozi Ljiljane Nikolovske, a sam Tonči Huljić će se tijekom izvedbe pjesme ‘Kokolo’ prisjetiti tih davnih nastupa jedne od najdugovječnijih glazbenih skupina. Huljić će nastojati u ovotjednom izdanju showa biti što objektivniji.
– Tu ima i mojih pjesama i ljudi s kojima sam radio ili radim, nastojat ću biti što nepristraniji kao član žirija – dodao je Huljić.
Poznati skladatelj, producent i glazbenik pratio je pomno sve dosadašnje emisije, kao i izvedbe njegovih pjesama. Osim Magazina na binu showa ove nedjelje stat će i skupina Gipsy Kings koji će uz pomoć Baby Dooksa izvesti pjesmu ‘Volare’. Mario Petreković morat će se uživjeti u ulogu Lionela Richieja, a sve će zasigurno zabaviti izvedbom pjesme ‘All Night Long’. Ronald postaje Zvonko Bogdan, a nastupit će s pjesmom ‘Evo banke cigane moj’.  Minea se transformira u Jennifer Lopez, a popularnu pjevačicu pokušat će nam dočarati s pjesmom ‘Let’s get loud’. Andrea će se pretvoriti u poznatog brazilskog pjevača Gusttava Limu, a Vanda ulazi u ulogu pjevačice skupine Kaoma koja se proslavila pjesmom ‘Lambada’.

Foto: Press