fbpx

Emil i Mateja te skupina Ritam prošli u finale showa Supertalent

Show…

SupertalentPeta polufinalna emisija showa Supertalent uživo predstavila je deset novih natjecatelja te dvije plesne točke poslala u finale. Emil i Mateja osvojili su najveći broj glasova publike te se tako direktno plasirali u finale, a u finale je, zahvaljujući glasovima žirija, ušla i skupina Ritam zona.
Plesni, ali i ljubavni par, Emil i Matea, još jedanput ispunili su studio snažnim emocijama.
– Ostavili ste u audicijskom dijelu iznimno snažan dojam na mene, ja ću vam samo reći jedno: ocjenjivanje, žiriranje vaše izvedbe je podcjenjivanje, jer ovo što vas dvoje jeste i što nudite je ono što umjetnost sama po sebi predstavlja, ja ću vam reći, najiskrenije hvala! – poručila im je Martina vidno dirnuta nastupom, a Maja je zaključila:
– Ja sam vam na audiciji rekla da što se mene tiče vaš nastup je bio pobjednički. Ovo danas je bilo pet puta bolje i generalno sam protiv da ljudi u istom biznisu miješaju poslovno i privatno, a za vas je to obavezno! Ako vi ne uđete u finale, ja se selim iz države!
Janko je također bio oduševljen njihovim nastupom te je kazao kako je svaka riječ suvišna.
– Kažu da slika govori 1000 riječi, a ja bih vama dao jedan video koji izgleda ovako – rekao im je Davor te se potom dignuo i zapljeskao im.
Plesna skupina Ritam zona predstavila se s točkom Avatar s kojom su željeli poslati poruku za očuvanje prirode.
– Imali ste jako dobru koreografiju, nešto se događalo, bilo je zanimljivo – komentirao je Davor, a s njim se složila i Maja.
– Bina je bila puna, svi ste bili sinkronizirani, super su vam ti kostimi, teško vam je sad naći neku manu! – dodala je, a Martina je zaključila:
– Šminka je genijalna, ono što mi je najgenijalnije jest vaš izraz lica, koliko ste uvjerljive i sa svakom stanicom bića u temi. Meni ste bile super!

Foto: Press – Supertalent