fbpx

Baby Dooks opet odnio pobjedu!

Kao James Brown…

Tvoje lice zvuči poznato

Baby Dooks– Čuli smo od tebe svašta, klapa, rock, dance, sevdah, sada soul… Glasovno je to ono što sam ja čula u samom početku, izgled, sve s poklopilo… – izjavila je članica žirija Sandra Bagarić.
Baby Dooks je drugi put zaredom odnio pobjedu u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato‘, a ovaj put bio je transformiran u Jamesa Browna. Luka Nižetić je dodao kako je Dooksov nastup bio savršen i da bi trebao napraviti album uskoro. Baby Dooks Baby Dooksje osvojio najveći broj bodova, a svojom pobjedom omogućio je da UNICEF-ovom programu ”Zajedno od početka” Nova TV donira 10 000 kuna.
Fotorulet je dodijelio nove zadatke osmero natjecatelja, a pobjednika Baby Dooksa u idućoj emisiji vidjet ćemo kao dio skupine Gipsy Kings. Mario Petreković morat će se uživjeti u ulogu Lionela Richieja. Ronald Braus postaje Zvonko Bogdan, a Minea je dobila zadatak transformirati se u Jennifer Lopez. Andrea će se pretvoriti u Gusttava Limu, a Vanda Winter iz Vanne prelazi u ulogu pjevačice skupine Kaoma koja se proslavila pjesmom Lambada. Giuliano postaje Josipa Lisac, a bit će zanimljivo vidjeti i kako će se Jasna snaći u ulozi pjevačice Magazina.

Foto: Press