fbpx

Luka Nižetić: Petreković je talent svjetske klase!

Show…

Mario Petreković, Luka NižetićNiti gostujući član žirija sljedećeg izdanja showa ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ neće ostati ravnodušnim kad uživo vidi nove transformacije svih osmero natjecatelja. Mario Petreković transformiran u Alku Vuicu iznenadit će i ovaj put sve prisutne, a izvest će pjesmu ‘Laži me’, te svojim stasom i glasom potruditi biti što sličniji poznatoj pjevačici i kantautorici. Luka Nižetić dodijelit će Petrekoviću kompliment nazvavši ga talentom svjetske klase, a hoće li mu dati i najveće ocjene na kraju emisije, tek ćemo vidjeti.
Pobjednik prošle emisije, Baby Dooks, iz kostima Esme Redžepove ulazi u onaj Jamesa Browna. Meni je ovo vrh – izjavljuje Baby Dooks, izgleda izrazito zadovoljan ovotjednim zadatkom. Izvest će pjesmu ‘I feel good’, a kakav će osjećaj probuditi u žiriju, saznat ćemo ove nedjelje.
Giuliano je dobio zadatak transformirati se u Tarkana i otpjevat će njegovu hit pjesmu Kiss Kiss, no bit će svakako zanimljivo vidjeti i kako će Andrea oponašati svog kolegu Giuliana. Andrea će pokušati biti što sličnija Giulianu iz doba kada je još imao dugu kosu, a izvest će pjesmu ‘Srna i vuk”. Vanda Winter podsjetit će nas na spot grupe ET i kao Vanna otpjevati pjesmu ‘Tek je 12 sati’. Luku Nižetića, koji će se pridružiti Tomi, Goranu i Sandri u ocjenjivanju, pokušat će što vjerodostojnije ‘skinuti’ Minea, a kako će njen nastup i izvedbu pjesme ‘Proljeće’ komentirati sam Luka, saznat ćemo ove nedjelje.
Ronald Braus transformirat će se ovaj put u Raffellu Carra te okružen atraktivnim plesačicama izvesti pjesmu A far l’amore comincia tu. Jasna će morati proći i zahtjevnu vizualnu transformaciju kako bi bila što sličnija originalu, a cijeli tim šminkera pobrinut će se da bude što uvjerljivija i vjerodostojnija u izvedbi pjesme Cotton Eye Joe od Rednexa.

Foto: Press