fbpx

Mario Petreković oduševio kao Beyonce!

Tvoje lice zvuči poznato…

Mario Petreković– Jedan strašno veliki trud se tu vidi. Samo skinuti te pokrete to je velika znanost, u samo tjedan dana. Usput i pjevati, uz ovakve pokrete to je još jedno veće čudo. Mi smo vidjeli ovdje i malo šarenila u toj koreografiji, bilo je tu i malo vokalnog šarenila, no sve skupa bilo je fantastično, čestitam ti od srca – komentirao je Goran Navojec.
Mario Petreković je imitirajući Beyonce odnio pobjedu u drugoj epizodi showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’. Mario je uspješno savladao zahtjevnu koreografiju, plesao zadivljujuće vješto u štiklama, odlično ‘skinuo’ Beyoncein hit “Single ladies” te proglašen najboljim.
Giuliano je sjajno utjelovio Amy Winehouse, a za ovu transformaciju pjevač se između ostalog morao i detaljno depilirati, kako je sam otkrio, čak 95 posto tijela. Jasna se transformirala u Jessicu Rabbit, te od sada ponosno može reći da ne samo da je sinkronizirala crtane likove, nego da je i bila jedan. Ronalda smo ovaj put imali priliku vidjeti kao Robbieja Williamsa te s izvedbom pjesme “Let me entertain you” svidio se žiriju više nego kao Tom Jones u prošloj emisiji. Minea je imitirala Nancy Sinatru i odvela je žiri i gledatelje u čisti vremeplov, a tim riječima njen nastup opisao je Tomo in der Muhlen.  Baby Dooks se transformirao u Marinu Perazić te nastupio s hitom grupe Denis & Denis ‘Program tvog kompjutera’. Andrea je postala na jednu večer Oliver Dragojević, a Adamova jabučica dodatno je naglasila njenu ‘muškost’.Najmanje bodova osvojila je Vanda koju smo ove nedjelje vidjeli u ulozi legendarnog Zdravka Čolića.
Foto rulet na kraju emisije dodijelio je natjecateljima showa ”Tvoje lice zvuči poznato” nove zadatke, a kako će se snaći u novim ulogama saznat ćemo sljedeće nedjelje. Vanda će imati priliku utjeloviti omiljenu pjevačicu, naime, njen foto rulet stao je na Florence & The Machine. Andrea će imitirati Kasandru, Baby Dooks će biti Psy, a Minea će morati promijeniti i boju kože jer ćemo ju ovaj put vidjeti kao MC Hammera. Ronald će se transformirati u Indiru iz Colonije, a Jasnu ćemo prepoznati iza lika i djela Davora Gopca iz Psihomodo popa. Giuliano je dobio zadatak imitirati Željka Bebeka, a pobjednik ovotjedne emisije Mario će se morati potruditi biti što sličniji Jimu Morrisonu.
Na kraju smo imali priliku vidjeti i ukupan broj bodova svih kandidata, uključujući bodove iz prve emisije, te je poredak sljedeći:
Mario Petreković – 95
Minea – 92
Giuliano – 78
Jasna Palić Picukarić – 70
Baby Dooks – 69
Ronald Braus – 59
Andrea Andrassy – 53
Vanda Winter – 52

Foto: Press