fbpx

Petar Grašo održao spektakularan koncert u Zagrebu!

Petar Grašo u Areni Zagreb!

Dvosatni spektakl s najimpresivnijom produkcijom i scenom ikad viđenoj u domaćoj produkciji, specijalni efekti i ono najvažnije hit za hitom očarali su više od 15 tisuća obožavatelja.

Petar Grašo

Volim i postojim, Ako te pitaju, ’92, Uvik Isti, Ko nam brani..samo su neki od megahitova koje je publika u glas pjevala s omiljenim glazbenikom i priredila nevjerojatnu atmosferu .

Petar Grašo

– Čini mi se da je ovo bila jedna od meni važnijih večeri u životu i bilo je zaista fenomenalno. Ljudi su predugo bili zatvoreni i bili su primorani, iz objektivnih razloga, biti uskraćeni za veselje i nekako se njihova želja za koncertima, kao i želja za mojim pjesmama, a i moja da podijelim to s njima – sve se to nakupilo večeras, mogu samo reći sreća, ogromna sreća! – sabrao je Petar Grašo dojmove nakon koncerta.

Petar Grašo

Dvije godine bez omiljenog glazbenika bilo je predugo te nitko nije mogao sakriti oduševljenje i euforiju! Koliko je publici nedostajala Grašina glazba pokazuje i činjenica kako je prvi koncert bio rasprodan gotovo 4 mjeseca prije prvotnog datuma.

U međuvremenu glazbenik s više od 25 godina karijere rasprodao je i drugi koncert u Areni Zagreb koji se održava u subotu 19. ožujka.

– Ponosan sam i nevjerojatno zahvalan publici koja je čekala toliko, ljudima koji su kupovali karte dok su mjere bile na snazi, i nisu zapravo znali kad će se koncert uopće održati, zato sam izuzetno ponosan i zahvalan što imam takvu publiku – rekao je Petar Grašo.

U koncertu su uživali i brojni poznati: Nives i Goran Ivanišević, Andrija Jarak, Iva Radić, Ivan Vukušić, Marko Tolja.. Ujedno ovo je prvi najveći glazbeni događaj od početka pandemije. Nakon više od dvije godine glazbene tišine u Areni Zagreb, Grašo je pred rasprodanom dvoranom otvorio novo poglavlje u povijesti sektora kreativne industrije.

– Ovo je jedan od najljepših dana najbolje domaće glazbe – poručio je nakon koncerta Katijan Knok, direktor narodnog koji, uz agenciju Heart Experience, stoji iza tri velika Grašina koncerta u zagrebačkoj i splitskoj Areni, u osam dana.

– Ušli smo u ovu priču znajući da će pandemija pred nas staviti mnoštvo izazova, tako je i bilo, ali sve se isplatilo. Posebno je zadovoljstvo stajati iza najvećeg glazbenog događaja od početka pandemije.

Obećali smo koncerte vrhunske produkcije svjetske razine i svoje smo obećanje ispunili. Ovaj grandiozni glazbeni događaj dostojan je trenutka, a riječ je o važnoj prekretnici, i za glazbenu industriju i za publiku koja je ovako nešto jako dugo čekala. S obzirom na vremena u kojima živimo drago nam je da narodni širi pozitivne vibracije – zaključio je Knok.

Sinoćnji povratak u dane punih gledališta, rijetkih glazbenih spektakla, za narodni predstavlja zatvaranje punog kruga – stajali su iza zadnjeg pretpandemijskog koncerta u Areni Zagreb, kao i ovoga, prvog od početka pandemije.

U subotu je druga večer, kad se očekuje još veće slavlje, naime Petar Grašo će na koncertu u subotu sa svojom publikom proslaviti rođendan!

Foto: Press – Mario Poje