fbpx

Video – Petar Grašo: Jel’ ti reka ko”

Petar Grašo predstavlja novu pjesmu “Jel’ ti reka ko”

– Dali smo si vremena i dugo smo radili na osmišljavanju aranžmana pjesme ‘Jel Ti Reka Ko’, jer nisam htio izgubiti tu emociju koja se desila kad mi je Tonči Huljić prvi put odsvirao pjesmu – ispričao je Petar Grašo.

Petar Grašo

Jedan od najuspješnijih glazbenika i autora u regiji Petar Grašo nakon niza hitova koji su redom osvajali publiku i struku posljednjih godina, napokon predstavlja dugo očekivani singl ‘Jel Ti Reka ‘Ko’.

Petar Grašo

Radi se o rasnoj mediteranskoj baladi s izuzetno snažnim i intimnim tekstom i upečatljivom interpretacijom. Pjesma se pomno ‘brusila’ u studiju s već dobro poznatim timom čiji hitovi osvajaju srca publike kao i vrhove ljestvica slušanosti:

Spot u režiji Vojana Koceića sniman je u dvije regije iznimno prirasle Petrovom srcu – u Istri u pitoresknom hotelu San Rocco, te na nekoliko lokacija u Splitu.

– I Istra i naravno moj Split imaju posebno mjesto u mom životu, to su moje omiljene lokacije kojima se uvijek prvo vraćam, svaka ima svoju vrstu ljepote i značenja za mene, pa sam ih tako želio zabilježiti i kroz novi spot – Petar Grašo.

Nova pjesma svakako je i sjajna uvertira u čak dvije arene koje Petar Grašo priprema početkom sljedeće godine, 11.veljače pjevat će se u splitskoj Spaladium Areni, dok odmah nakon slijedi i zagrebačka Arena 26.veljače.

Pjesmu možete poslušati na linku.

Ulaznice za koncerte na linku.

Foto: Press
Video: