fbpx

Ivan Strinić na prisilnom odmoru zbog promjena na srčanom mišiću

Hrvatska…

Ivan Strinić– Radi se o dijagnozi i slučaju kakvih smo već u nogometu imali. Mirovanje od sportskih aktivnosti je odgovarajuća mjera predostrožnosti te će nakon nekoliko tjedana mirovanja biti ponovljen pregled na kojem očekujemo vidjeti pozitivnu reakciju srčanog mišića. Naravno da ćemo situaciju dalje pažljivo pratiti i da će Ivan pritom imati skrb vrhunskih specijalista za ovakva pitanja jer nam je njegovo zdravlje na prvom mjestu rekao je liječnik hrvatske reprezentacije dr. Zoran Bahtijarević.
Hrvatski reprezentativac i branič AC Milana, Ivan Strinić, nekoliko će tjedana biti na prisilnom odmoru nakon što mu je na redovnom liječničkom pregledu u klubu primijećena promjena na srčanom mišiću.
– Liječnički team HNS-a je u komunikaciji s liječnicima AC Milana te postoji jasan konsenzus oko dijagnoze i načina liječenja, imajući u vidu najbolji interes i sigurnost igrača. Ivanu, koji će propustiti rujansko okupljanje reprezentacije za susrete s Portugalom i Španjolskom, želimo brz i uspješan oporavak – poručuju iz HNS-a.

Foto: Press HNS