fbpx

27. obljetnice smrti velikana hrvatske i svjetske košarke Dražena Petrovića

Zagreb…

Cvijeće za Dražena Petrovića, Biserka Petrović: Najveća Draženova medalja je ljubav naroda

Dražena Petrovića– Danas se s ponosom sjećamo prije svega velikog čovjeka, a zatim vrhunskog sportaša Hrvatske, Europe i svijeta. Košarkaški klub Cibona, grad Zagreb i Republika Hrvatska zauvijek će pamtiti Dražena. Nikad ga neće zaboraviti, Dražen će živjeti vječno – obratio se u ime kluba predsjednik Mladen Bušić.
Povodom obilježavanja 27. obljetnice smrti velikana hrvatske i svjetske košarke Dražena Petrovića, predstavnici kluba Mladen Bušić, Domagoj Čavlović i Dražena PetrovićaRoko Prkačin položili su vijenac i zapalili svijeću na grobu Dražena Petrovića na Gradskom groblju Mirogoj.
Polaganju vijenaca prisustvovala je i Draženova majka, Biserka Petrović, koja se prva obratila medijima.
– Ljubav naroda prema Draženu je neopisiva. Zbog toga svi možemo biti ponosni na njega. Ne samo obitelj i prijatelji, već svi mi skupa što se rodio i djelovao na ovim prostorima i što je zastupao svoju zemlju na jedan takav način. Tek sad dobivam neke stvari iz Amerike, kako je to radio u vrijeme rata. Hvala narodu za ljubav. Najveća Draženova medalja je ljubav naroda. Zato je sada ponos na prvom mjestu, a tugu čuvamo za sebe – poručila je Biserka.

Foto: Press KK Cibona