Tihana Harapin Zalepugin o 20 godina modne agencije Talia model
By Gordana Malašić Lazić On 30 sij., 2019 At 04:50 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Reportaže, Vijesti | With 0 Comments

Moda…

Lete godine, ali neka lete. Imam divne uspomene. To je proslava nečega što je vrijedilo živjeti i ponekad preživjeti, naglasila je vlasnica modne agencije Tihana Harapin Zalepugin

Tihana Harapin Zalepugin, Saša Zalepugin

Tihana Harapin ZalepuginModna agencija Talia model, vlasnice Tihane Harapin Zalepugin, jučer je u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema proslavila 20 godina postojanja.
– Lete godine, ali neka lete. Imam divne uspomene, tužne uspomene, bilo je tu suza, smijeha, plača, ali to je život. To je jedno sazrijevanje, proslava nečega što je vrijedilo živjeti i ponekad preživjeti – rekla je Tihana Harapin Zalepugin za portal Scena.hr. Jedna od najljepših dama hrvatske modne scene ispričala nam je kako je izgledao put od Tihana Harapin Zalepuginstudentice ekonomije do vlasnice uspješne modne agencije. Za vrijeme studija, Tihana se bavila modelingom.
– Ali jako malo, nekih pet godina. Zatim sam se zaposlila u KD Vatroslav Lisinski u Zagrebu gdje sam radila kao menadžer organizacije. Potom su me zvali da radim u Miss Hrvatske, a to je bilo nezaboravno iskustvo. Tada sam sabrala sve ono što sam naučila te odlučila otvoriti modnu agenciju – ispričala je Tihana te dodaje:
– Život vas uvijek vodi gdje vas treba odvesti. Treba slušati energiju. A s godinama sam shvatila da je jako bitno htjeti, truditi se, znati kriterije, poštivati te kriterije, ali na kraju pustiti da sve ostalo odradi život. Sve na čemu sam jako inzistirala nije završilo dobro.
Tihana ističe da djevojke koje su u njezinoj modnoj agenciji osim za modeling, priprema i za život.
– Pokušavam ih naučiti da budu svoje – kazala je Tihana.

Oscar revija, Tihana Harapin_3

Svečani program 15. jubilarna Oscar revija u CineStaru vodio je Nenad Korkut. Aleksandra Dojčinović, Ivica Skoko, Matija Vuica, Envy Room, Ivan Alduk i Nebo dizajnirali su 24 večernje haljine inspirirane Oscarima koje su djevojke agencije Talia model pokazale na slavlju povodom 20 godina modne agencije. Tihani su došle pružiti podršku Vanja Rupena, Branka Krstulović, Lejla Filipović te brojne osobe s javne scene.

Foto: Scena.hr

comment closed