fbpx

Profokus i Međunarodni festival stripa Crtani romani šou

Zagreb…

Vizažisti tima Profokus sudjeluju na 20. Međunarodnom festivalu stripa Crtani romani šou

Crtani romani, Profokus

Crtani romani, ProfokusI ove godine, od 12. do 14. svibnja 2017. godine, vizažisti Profokus tima svojim vještim rukama uljepšavati će i crtati zanimljive likove na licu i tijelu posjetitelja ovog poznatog međunarodnog festivala stripa – Crtani romani šou.
U Domu HDLU-a održat će se i izložba ‘Modesty Blaise‘. Kultni istoimeni strip tvoraca Petera O’Donnella i Jima Holdawaya o radikalno samosvjesnoj mladoj ženi sofisticirane, egzotične ljepote, te iznimne inteligencije, snalažljivosti, mnogih talenata, Crtani romani, Profokusdao je popularnoj kulturi bezvremenski lik s kojim su se identificirale generacije čitačica i čitača.
Taj lik upravo je nadahnuće talentiranim vizažistima Profokusa koji tradicionalno sudjeluju na festivalu, pokazujući iznimnu ljepotu, inteligenciju spojenu u vještinu crtanja bojama i kistom.
Baš kao i kultni lik iz stripa njihovo znanje i vještina uvijek je aktualno. Tijekom svih festivalskih godina vizažistice su oslikavale stotine posjetitelja i razveselile djecu čija su lica pretvarali u poznate likove iz stripa.
Zato se i ove godine TIM Profokus pod stručnim vodstvom Kristine Atletić raduje što će publici pružiti mogućnost da na tren postanu mačke, tigrovi, morski psi, princeze ili se pretvore u Spidermana ili postanu zavodljiva Catwoman.

Crtani romani, Profokus

Foto: Profokus