fbpx

Luka Šulić uživa s djevojkom na Hvaru!

Ljeto na Sceni…

Luka Šulić, Tamara Zagoranski– Rent-a-boat – našalio se glazbenik ispod fotografije koju je objavio na društvenoj mreži.
Violončelist Luka Šulić (28) kad nema koncertne nastupe, uživa u ljubavi. Na društvenoj mreži jučer je objavio fotografiju s ljetovanja na Hvaru u društvu svoje djevojke bivše slovenske manekenke Tamare Zagoranski (28).
Par se voli, ali o vjenčanju još ne razmišljaju.
– Prvo moramo organizirati život, ljubav je tu, a ostalo će ići putem kojim treba – naglasio je Luka te kaže da nije lako biti djevojka glazbenika.
– Kad sam dugo na putu, sigurno joj nije lako, ali samostalna je, dobro se nosi s time, daje mi slobodu i mir kad mi treba. Znam da je to isto velika žrtva i zato je jako važno da je djevojka samostalna, da ne ovisi, da ima svoje prijatelje i društvo. A dobro je i da ima i malo fleksibilnosti u svom poslu da može otići sa mnom na neki nastup – rekao je Luka u nedavnom razgovoru za portal Scena.hr.
2Cellos s koncertima nastavljaju u rujnu; 4. rujna u Treviso Italija, 22. rujna u Porto Alegre – Brazil, 23. rujna u Sao Paulu – Brazil.
– Zadnjih pet godina je stvarno bilo naporno, ali sad smo odlučili malo izbalansirati život, tako da ćemo prihvaćati samo najbolje ponude, najbolje koncerte, a ostalo vrijeme ćemo iskoristiti za sebe, da imamo neki normalan život i da snimamo nove materijale – ispričao je Luka Šulić u razgovoru za portal Scena.hr.

Foto: Luka Šulić društvena mreža