fbpx

Uz proslavu 20 godina agencije Talia model svečano otvorena 15. Oscar revija

Zagreb…

Modni performance Talia model povodom 20 godina postojanja svojevrsna je poveznica mode i filma

Oscar revija. Vanja Rupena, Tihana Harapin Zalepugin

Oscar revija, Nenad KorkutSinoć je u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema svečano otvorena 15. jubilarna Oscar revija u CineStaru, koja se svake godine održava uoči izbora za najvažnije filmske nagrade na svijetu – Oscar. A u sklopu otvorenja održan je i modni performance povodom 20 godina modne agencije Talia model vlasnice Tihane Harapin Zalepugin. Svečani program je vodio Nenad Korkut. A za tu prigodu, šest hrvatskih dizajnera – Aleksandra Oscar revija, Ivica SkokoDojčinović, Matija Vuica, Envy Room, Ivica Skoko, Ivan Alduk i Nebo dizajniralo je 24 svečanih, večernjih haljina inspiriranih Oscarima, koje su odjenuli modeli Talia model agencije. Film, dodjela Oscara i hot couture haljine međusobno su oduvijek isprepleteni, tako da se s ovim modnim performansom napravila svojevrsna poveznica Talia Model i red carpeta Oscar revije.
Cijeli događaj nisu propustili brojni ljubitelji Oscar revija, Tihana Harapin_3filma kao što su: Vanja Rupena, Branka Krstulović, Lejla Filipović, Tihana Harapin Zalepugin, Saša Zalepugin, Branka Vučetić Atletić, Đurđa Tedeschi, Aleksandra Dojčinović, Matija Vuica, Nenad Korkut, Željka Ogresta i Dubravko Merlić, Ivan Alduk, Ivica Skoko, Nikica Ivančević, Antonija Stupar Jurkin, Zvončica Vučković, Loredana Bahorić, Renata Sopek, Petra Oscar revija, Branka KrstulovićFriganović, Iva Dragović, Kristina Bradač, Damir Begović i Domagoj Štimac (Twins), Davor Meštrović, Mario Roth, Dalibor Petko, Lana Pavić, Ivana Delač, Daniela Trbović, Ivana Ergić, Ivana Šundov te brojni drugi.
15. Oscar revija u CineStar kinima diljem Hrvatske prikazat će najuspješnije filmove nominirane prestižnim Oscarom ove godine, a održava se od 31. siječnja do 10. veljače 2019. godine. Filmovi s najviše nominacija koji će se prikazivati su: ‘Miljenica’ s 10 nominacija, ‘Čovjek iz sjene’ i ‘Zvijezda je rođena’ s 8 nominacija, ‘Bohemian rhapsody’ s 5 nominacija, ali i mnogi drugi.
Novost ove Oscar revije je da za prvih 500 posjetitelja u CineStaru, uz kupnju dviju ulaznica za bilo koji film s revije, Cinestar daruje malim kokicama i pićem.
Odaberite svoje filmske favorite i uputite se u najbliže CineStar kino i spremno dočekajte 24. veljače, kada ćemo saznati laureate ovogodišnjih Oscara. Kinoulaznice za filmove u sklopu Oscar revije možete kupiti u pretprodaji na blagajnama kina, putem iCineStar aplikacije ili online na: https://www.blitz-cinestar.hr/15-oscar-revija

Foto: Scena.hr