fbpx

Špiro Guberina: Komičari su liječnici duše!

Premijera…

Legendarnom glumcu predstava ‘Metoda za brak’ jako se svidjela te kaže da je Zuhra izvrstan komičar

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Špiro GuberinaJučer je u zagrebačkom kazalištu ‘Vidra’ bila svečana premijera predstave ‘Metoda za brak‘. Zlatan Zuhrić Zuhra, Matea Elezović i Petra Težak nisu sjajnom izvedbom oduševili i nasmijali samo publiku, već i legendarnog  glumca.
– Svaka im čast jer su bili odlični. Meni se svidjelo i dobro sam se zabavio gledajući predstavu, a to je i svrha – rekao je Špiro Guberina za portal Scena.hr te naglasio da je Zuhra izvrstan komičar.
– Imam osjećaj da su komičari poput Zuhre liječnici duše. I ja sam volio zabavljati ljude i čitav život sam se bavio komikom – prisjetio se Guberina uz osmijeh.  Na svečanu premijeru predstave nezavisnog kazališta ‘Hit teatar‘ došli Matea Elezovic, Zuhra, Petra Tezak 4su Goran Grgić, Matija Prskalo, Ana Gruica, Jadranka Elezović i brojni drugi.

O predstavi…
Zuhra je u predstavi potražio pomoć kod bračne savjetnice, a na užarenom stolcu bračne ordinacije našao se između dvije vatre, svoje supruge Mateje Elezović i opasne doktorice Petre Težak. Duhovitu i uzbudljivu ‘Metodu za brak’ dramaturški je potkovala Nina Horvat, a režija je povjerena Ivi Srnec.

Foto: Prisk
Fotogalerija: [nggallery id=598]