fbpx

Zuhra: Brak je za najjače, ja vjerujem u ljubav!

Metoda za brak…

Glumac otkriva kako se snašao u bračnoj ulozi

ZuhraZlatan Zuhrić Zuhra pokušava spasiti svoj brak kod bračne savjetnice. Glumac se u novoj predstavi ‘Hit teatra’ ‘Metoda za brak’ našao između dvije vatre, svoje supruge i opasne doktorice. No kaže kako je metoda upalila.
– U pitanju je posebna metoda koju samo savjetnica razumije, ali bitno je da pali. Moj lik misli da nema baš puno problema, ali ako eventualno ima koji problem – on ga je spreman riješiti. No radi se o tome da i ženski lik misli identično. Tako je to u i životu, spremni smo uprijeti prstom u drugoga, a da ne pogledamo prvo sebe – rekao je glumac za portal Scena.hr. Zuhra dodaje kako predstava ima i autobiografskih elemenata.
– To su neke sitnice koje smo provukli kroz predstavu, no trudili smo se prikazati likove tako da ne stajemo na ničiju stranu. Ni mušku ni žensku – ističe glumac. Zuhra se u predstavi odlično snašao u bračnoj ulozi, ali…
Zuhra, Matea, Petra– Brak je institucija koja sa sobom nosi obveze, dužnosti, odgovornost, sreću… Preživljavaju samo najjači. Ja vjerujem u ljubav – iskren je glumac. Premijera predstave ‘Metoda za brak‘ je 7. studenog u zagrebačkom kazalištu ‘Vidra’. Zuhra je pozvao čitatelje na predstavu.
– Ova predstava će vas opustiti. Vidimo se.

Foto: Press