fbpx

Održano natjecanje Proljetni nails dizajn, a pobjednici su:

Zagreb…

Proljetni nails dizajn

Proljetni nails dizajnNa Dan žena, 8. ožujka 2019. godine u organizaciji Učilišta Profokus na pozornici Beauty & Hair Expo Zagreb Zagrebačkog velesajma održano je prvo natjecanje za dizajn noktiju – Proljetni nails dizajn.
Natjecanje je pobudilo velik interes, a šest natjecateljica koje su prošle prvi krug natječaja dobile su priliku svoj talent oslikavanja noktiju predstaviti pred brojnom publikom i pritom osvojiti vrijedne nagrade. Zadatak je bio ukrasiti i oslikati već izgrađene nokte, i to u duhu proljeća – korištenjem proljetnih boja, motiva te ukrasa.
Proljetni nails dizajnAzra Jahić, zastupnica Magnetic Nails i Nikolatta Lavrić Neer, zastupnica Crystal Nails i MarilyNails kao članice stručnog žirija pratile su svaki potez naših natjecateljica i ocjenjivale njihovu maštovitost, kreativnost u razmišljanju i realizaciju zadane teme.
Između zaista odličnih radova, kao najbolja se istaknula Mihaela Felix iz Srednje strukovne škole u Velikoj Gorici koja je osvojila vrhunske nagrade – startni paket sponzora Magnetic Nails koji uključuje UV Proljetni nails dizajnlampu, gel-lakove i još mnogo pribora za dizajn noktiju, kotizaciju za međunarodno natjecanje Nail Design 2019 u Portorožu te paket sponzora Essence. Mihaela je stručni žiri oduševila upotrebom komplementarnih boja – žute i modro plave i korištenjem ukrasa koji su se odlično uklopili u temu proljeća.
Drugo mjesto pripalo je Ivani Mikulčić, polaznici Zdravstvenog učilište u Zagrebu, za što joj je dodijeljen startni paket sponzora Proljetni nails dizajnCrystal Nails i paket Essence proizvoda za nokte. Treće mjesto te startni paket sponzora MarilyNails i Essence paket osvojila je Alja Čančala, učenica Srednje zdravstvene i kozmetičke škole u Mariboru.
– Proljetni nails dizajn natjecanje pokazalo je kako na području dizajna noktiju postoji velik interes i potencijal te kako je važno promovirati mlade početnike kako bi ih se motiviralo na daljnji rad. Upravo zbog navedenih razloga Učilište Profokus nastoji svojim djelovanjem omogućiti talentiranim pojedincima da kroz jedan zabavni i opušteni koncept natjecanja predstave svoj rad i informiraju se o daljnjim mogućnostima obrazovanja i zapošljavanja na tom području. Jedna od mogućnosti daljnje edukacije svakako uključuje i Profokusov jedinstveni program za dizajnera noktiju koji obuhvaća sve cjeline od pripreme, manikure, ugradnje noktiju pa do dizajna i oslikavanja noktiju, a pritom omogućuje i stjecanje uvjerenja jedinog verificiranog programa ovog tipa – poručuju iz Učilišta Profokus.

Foto: Profokus
Fotogalerija:
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”778″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”91″ thumbnail_height=”68″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”5″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]