Andrijana Subotić Pjajčik i Etna Maar u New Yorku
Piše: redakcija On 11 tra., 2016 At 10:30 AM | Categorized As LifeStyle, Moda | With 0 Comments

Stitch…

Andrijana Subotić PjajčikDizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik koja djeluje iza imena ‘Etna Maar‘ ove godine proslavila je deset godina modnog djelovanja na domaćoj modnoj sceni. Uvijek u potrazi za nečim novim i uzbudljivim, dizajnerica već godinama sudjeluje na eminentnim sajmovima mode diljem Europe i svijeta izlažući svoje modele u potrazi za novim modnim avanturama. Ovaj put svoje modele predstavila je na međunarodnom sajmu ‘Stitch’ u New Yorku, gdje je modele za sezonu unaprijed predstavila kupcima diljem svijeta.
Sajam mode Stitch – okuplja dizajnere iz cijelog svijeta, njih preko tisuću izlaže svoje modele u potrazi za novim tržištima jer svi vjeruju u staru američku izreku “Ako uspiješ u Americi – uspio si svugdje“.
Andrijana Subotić PjajčikSajam je izvrsna platforma za testiranje vlastitog dizajna s obzirom na veliku konkurenciju, no budući da je ovo treći put da je brend Etna Maar zastupljen na američkom tržištu svakako je dobar pokazatelj da dizajnerica ima čvrsto izgrađenu viziju budućnosti svoga brenda.
Odlazak u New York, bila je prilika i za upoznavanje samog grada i potraga za nekim novim inspiracijama, a upravo mjuzikl na Broadwayu ‘Fantom u operi’ koji je ostavio najimpresivniji dojam na samu dizajnericu zasigurno će ostaviti trag u kreiranju novih kolekcija.

Foto: Press

comment closed