fbpx

Katarina Rautek: Idi sad

Novi singl…

Katarina Rautek– ‘Idi sad’ po meni je najbolja pjesma koja sam otpjevala u životu. Ima tu neku snagu, moć i energiju. Sama po sebi, ja sam energična i to je sve na neki način preneseno u pjesmu. Ta moja energija, popraćena je odličnom glazbom, tekstom i produkcijom. Stoga sam izuzetno nestrpljiva da skladba zaživi u eteru, da čujem reakcije publike, jer meni je pjesma kako se kaže, ‘bomba’. Ovo je inače druga skladba na kojoj zajednički radim s Jadrankom Krištof kojoj zahvaljujem na svemu. Isto tako se zahvaljujem i Miroslavu Rusu, koji vjeruje u mene i moje pjesme – poručila je Katarina Rautek.
Katarina RautekNakon odlično prihvaćenog, prvog solo singla ‘Makni mi se…’, svima dobro poznata Katarina Rautek, predstavlja novu pjesmu, znakovitog naziva ‘Idi sad’. Uz neupitnu vokalnu kvalitetu, simpatična i uvijek nasmijana Katarina, ovom je skladbom prikazala i svoju drugu, energičnu i moćnu stranu.
Zadovoljstvo nije krila ni autorica pjesme Jadranka Krištof.
– Ova skladba je naša druga zajednička avantura na putu u nepoznato. Mogu reći, kako nije lako izabrati pjesmu koja bi odgovarala karakteru ‘širokog spektra djelovanja’ kakav definitivno ima Katarina Rautek. Ona je istovremeno i tektonski poremećaj i nedužan Bambi, s velikim očima i dugim trepavicama. Pjesma, je ‘čekala u zasjedi’, a idejno sam je doradila, prilikom rada na aranžmanu s Mihaelom Blumom. Bez njega bi bilo nezamislivo ostvariti, ono što Katarinu i mene sada čini zadovoljnom – zaključila je Jadranka.
Dok čekamo video spot koji je u pripremi, dopustite i vi, da vas Katarina Rautek osvoji svojom energijom i uživajte uz novu pjesmu ‘Idi sad’.

Autor glazbe: Jadranka Krištof
Autor teksta: Jadranka Krištof
Autor aranžmana: Mihael Blum/Jadranka Krištof
Glazbeni producent: Mihael Blum/Jadranka Krištof
Tonski snimatelj: Mihael Blum

Foto: Press – Hit Produkcija