fbpx

Sjajna Jadranka Elezović proslavila 40 godina na sceni

Razgovor za portal Scena.hr…

Fotogalerija

Glumica je predstavom ‘Vlaška posla’ proslavila obljetnicu, a nama je otkrila zašto baš s tom predstavom

Jadranka ElezovićJadranka Elezović– Volim predstavu ‘Vlaška posla‘ iz nekoliko razloga – dobra je komedija, a njoj glumi moja kći Matea Elezović koja je predstavu i producirala, a tekst je napisao moj suprug Matko Elezović. Sve to predstavu čini savršenim izborom – rekla je glumica. Jadranka Elezović jučer je predstavom ‘Vlaška posla‘ u zagrebačkom kazalištu ‘Kerempuh‘ proslavila 40. obljetnicu umjetničkog rada. Jadranku je publika nagradila dugim ovacijama. Iako je 40 godina na sceni, Jadranka kaže da joj se čini kao da je jučer tek počela svoju karijeru. Glumica je u predstavi ‘Gospodsko dijete’ za ulogu Marice dobila Nagradu hrvatskog glumišta. Te predstave se rado sjeća.
– Puno je bilo i dobrih uloga i dobrih predstava. Kako se ‘Jazavac’ razvijao u svakom smislu, tako smo rasli i mi glumci. Baš smo bili dobra ekipa. Ponosna sam – naglasila je. Osim što ima sjajnu karijeru, Jadranka je i divna majka. Jadranka ElezovićS poznatim komediografom Matkom Elezović ima četvero djece. Jadranka puno radi te i dalje ima velike planove. Nedavno je imala premijeru filma ‘Zagreb Cappuccino‘, a osnovala je i novo kazalište ‘Tvornica smijeha’,
– Sad pripremam novu predstavu za djecu i veselim se sljedećih 40 godina na sceni – zaključila je Jadranka uz široki osmijeh. U predstavi ‘Vlaška posla’ jučer su uživali – Mirela Brekalo, Nataša Janjić, Ana Maras Harmander, Hrvoje Klobučar, spisateljica Sanja Pilić, nogometna legenda Ivan Gudelj i brojni drugi.

Foto: Press
Fotogalerija: [nggallery id=546]