fbpx

Brend Silva Sai – hit torbe za proljeće/ljeto

Trend…

Dizajnerica Silvija Erdelić za portal Scena.hr

Silva Sai

Silva Sai– Jedna od važnijih stavki za kompletiranje svakog stylinga je uvijek dobra torba. Kako izabrati pravi oblik i boju, a da ima moć transformirati se za sve prigode, mnogima zadaje poprilične muke. Najomiljeniji modni dodatak svih djevojaka uz praktičnost mora imati i ‘ono nešto’  – kazala je dizajnerica brenda Silva Sai, Silvija Erdelić. Dizajnerica je u razgovoru za portal Scena.hr otkrila koje su torbe ovog proljeća i ljeta hit.
Silvija je naglasila kako se klijentice najviše odlučuju za tonove poput smeđe, sive i crne, a za ljetne dane najčešće odaberu crvenu ili plavu boju.

Silva Sai– Bez obzira na bazični tonalitet torbe, poželjno je da svaka ima neki detalj u boji poput privjeska, aplikacije ili metalnih komponenti. Važno je da je torba drugačija i posebna barem kroz detalj, ako klijentica nije dovoljno hrabra da isproba neki od neuobičajenih oblika. U posljednje dvije godine najtraženije su bile torbe s apliciranim kristalima ili kožnim resama – objasnila je Silvija.

Silva SaiSve torbe koje izađu iz Silva Sai ateljea, su rukotvorina i izrađene su od najkvalitetnije sirovine, dugotrajne i uvijek drugačije. Oblici su razni tako da i oni najzahtjevniji mogu nešto pronaći za sebe, a razlikuju se od drugih proizvođača jer njihov dizajn dolazi s multifunkcionalnim remenčićima, tako da se svaka torba može prilagoditi i brzo izmijeniti po potrebi i prilici. Vrlo važna je i praktičnost. Većina žena u šali kaže da u torbi nose glavu jer bez svih sitnica koje torba sadrži ne mogu preživjeti dan. Tako prema potrebama se i bira ona prava, a Silvija savjetuje da to bude iz ljubavi na prvi pogled.

Foto: Iven Mastin