fbpx

Dorijan Ilić: Protiv Benjamina brzim radom ruku i nogu!

Hrvatska MMA liga…

Dorijan IlićZvijezda Hrvatske MMA lige, 24 godišnji Dorijan Ilić do naslova pobjednika MMA lige došao je na impresivan način nokautiravši protivnike na sve strane. Dorijana očekuje sljedeći nastup i to u Rijeci te smo ga pitali o nadolazećoj borbi te njegovim daljnjim planovima.

– Prošlo je tri i po mjeseca od moje zadnje borbe, tj. super finala, odlično sam, nemam ozljeda i to je najvažnije. Po prvi puta imam borbu u svom gradu Rijeci i očekujem puno navijača i naravno njihovu podršku. Što se tiče moje spremnosti, u dobroj sam formi sada, imao sam ozljedu ramena ali to je sada sanirano. Imam dobrog kondicionog trenera iz svog kluba Gorana Đurića koji je moju formu doveo do savršenstva.
Na pitanje o protivniku i očekivanjima Dorijan je spremno odgovorio:
Dorijan Ilić– Protivnik mi je trebao biti Viktor Pesta kao sto su najavljivali, inače borac iz Češke ali je otkazao pa mi je protivnik Benjamin Islami i isto je Čeh. On je malo viši borac od mene i teži. Nisam ga previše proučavao ali po onome što sam vidio nisam mogao zaključiti gdje je jači, u stojci ili parteru, tako da idem na sve. Od meča očekujem pametnu borbu i  naravno moju pobjedu. Ići ću na brzi rad ruku i nogu. Što se tiče planova za dalje, trenutno nemam ništa konkretno, otvoren sam za sve dogovore i ponude su otvorene – zaključio je Dorijan.

Treći event osmine finala Europske MMA lige održati će se u Rijeci, u dvorani Centra Zamet, 5. travnja, s početkom u 21.00 sat.

Foto: Privatni album