fbpx

Premijera: Vanja Sviličić i ‘Zagreb Cappuccino’!

Zagreb…

Vanja Sviličić, Zagreb CappuccinoU zagrebačkom kinu sinoć se premijernoj publici predstavio debitantski dugometražni igrani film ‘Zagreb Cappuccino‘. Redateljica filma je Vanja Sviličić, a na projekciji se okupila ekipa filma, na čelu s koscenaristima Vanjom i Ognjenom Sviličić te glavnim glumicama Nelom Kocsis, Milom Elegović i Igorom Kovačem.
Atmosfera na premijeri bila je i više nego pozitivna, učestalog smijeha i pozitivnih Vanja Sviličić, Zagreb Cappuccinoreakcija na film nije nedostajalo, a na samom kraju je redateljica Vanja Sviličić pozdravila publiku i zahvalila glumicama Neli i Mili koje su na pravi način iznijele ovu snažnu žensku priču.
Gledatelji premijerne projekcije filma bili su iznimno zadovoljni filmom što su iskazali dugim pljeskom, a posebno ih je radovala činjenica što napokon imamo ženski domaći film, koji podsjeća na chick lit filmski naslov, ali publici nudi puno više od toga.
Zagreb Cappuccino‘ je priča o ženama koje žele biti slobodne, ali ne i usamljene. Ovo je film o potrazi za srećom, i film koji navija da glavne junakinje tu sreću do kraja priče zaista i pronađu. Film  je premijerno prikazan na prošlogodišnjem Pula Film Festivalu gdje je i osvojio nekoliko nagrada, Zlatnu arenu za glazbu i nagradu Breza za najboljeg debitanta koja je otišla u ruke direktoru fotografije Danku Vučinoviću.
Film je nastao u produkciji Maxima filma i koprodukciji sa Hrvatskom radiotelevizijom, uz potporu Hrvatskog audiovizualnog centra (HAVC). Široj publici ‘Zagreb Cappuccino’ će se predstaviti od 19. ožujka u kinima.

Foto: Press