fbpx

Minea će promijeniti spol i boju kože: Ovo mi je izazov!

TV Show…

Minea će ovaj put biti MC Hammer

MineaNakon što smo već bili svjedocima uspješnih transformacija muškaraca u žene i žena u muškarce, i ovaj put na bini showa ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ očekuju nas brojna iznenađenja, nevjerojatne imitacije i zabavne glazbene točke.
Možda najveću fizičku preobrazbu napravit će Minea koja će između ostalog morati promijeniti i boju kože, a ovaj put vidjet ćemo ju kao MC Hammera. Bit će zanimljivo vidjeti kako će otplesati i otpjevati MineaHammerov hit ‘Can’t touch this’.
– Ovo mi je jedan od najvećih izazova u životu. Jedva čekam sebe vidjeti kao njega. Nije mi prirodan rap i ta vrsta glazbe. Tri stranice teksta – ako to savladam, onda mogu do kraja sve – izjavila je Minea prije nego je došla u ruke šminkera, maserka, kostimografa, koreografa…
Ronald Braus će se transformirati u Indiru iz Colonie.
– Oduševljeno sam prihvatio biti Indira jer je pratim od svoje mladosti. Inidira ima tu jednu mušku energiju u ženskom tijelu. Treba ući u srž Indire i nadam se da ću u tome uspjeti jer je ona specifična pjevačica i sjajan zabavljač – rekao Ronald.
Giulianu se ispunila želja da ovaj put oponaša nekoga iz našeg govornog područja, a dobio je zadatak imitirati Željka Bebeka. S obzirom da se Giuliano u međuvremenu prehladio, na probama je još bolje izvukao Bebekovu boju glasa, a vidjet ćemo koliko je zaista uspješno skinuo pjesmu ‘Da je sreće bilo’.
MineaJasnu ćemo prepoznati iza lika i djela Davora Gopca iz Psihomodo popa, a otpjevat će pjesmu ‘Donna’.
– Super je da sada imam totalno drugačiji zadatak, neću više biti u štiklama. Bit će sigurno fizički malo ugodnije, manje utegnuto – rekla je Jasna.
Baby Dooks nakon Cockera i Marine Perazić postaje Psy te će otplesati popularni ‘Gangnam Style’.
– Probudio sam se i znao sam korejski napamet. Ovo je malo više fitness nastup. Pokreti mi idu ok, a vidjet ćemo kako će to izgledati  – kazao je Baby Dooks o pripremama za svoj sljedeći nastup. Bit će zanimljivo vidjeti kako će Dooks oponašati popularni ples, hoće li se doslovce držati riječi koreanske pjesme, a vidjet ćemo i kako će naš Psy podučiti i članove žirija i voditelje ovom specifičnom plesu.
Pobjednik prošle emisije Mario opet se vraća u muški lik te će se ovaj put morati potruditi biti što sličniji Jimu Morrisonu i predstaviti se s izvedbom pjesme ‘Touch me’.
– Jako interesantan lik, nadam se samo da neću zaspati u kadi, ako baš i budem, nadam se da će to biti u Parizu – izjavio je Mario ususret trećoj emisiji showa. Vidjet ćemo Maria u jednom statičnom nastupu te u ulozi, kako on kaže, malo pospanog Jima Morrisona.
Andrea će imitirati Kasandru te izvesti dance hit ‘Sladoled’.
– Kasandra je kombinacija Dinamovog navijača s perikom od Jessice Rabbit, ona je zapravo Rene Bitorajac s perikom Jessice Rabbit – objasnila je Andrea.
Vanda WinterVanda će ove nedjelje imati priliku utjeloviti svoju omiljenu pjevačicu, naime, njen foto rulet u prošloj emisiji stao je na Florence & The Machine. Hoće li Vandi biti prednost ili otežana okolnost što će utjeloviti omiljenu pjevačicu, tek ćemo vidjeti.
– Ovo je nešto baš po mom osobnom guštu, a hoće li se to i drugima svidjeti, to je možda sad i manje bitno. Važno mi je da uživam, a ne toliko status na ljestvici s rezultatima – istaknula je Vanda.

Ne propustite nove uzbudljive transformacije koje nas očekuju sljedećem izdanju popularnog plesno pjevačkog spektakla ‘Tvoje lice zvuči poznato’, u nedjelju od 20 sati na Novoj TV!

Foto: Press