fbpx

Kako sam dobila ulogu u filmu Vuk s Wall Streeta!

Film Martina Scorsesea…

Vuk s Wall streetaSlovenska glumica Katarina Čas nije se puno nadala da će joj Martin Scorsese dati ulogu u filmu ‘Vuk s Wall Streeta‘ u kojem glavnu ulogu ima slavni glumac Leonardo DiCaprio.
– Mislila sam da su šanse da se to dogodi, minimalne – rekla je iskreno lijepa Katarina za portal Scena.hr. Glumica je ispričala kako je dobila ulogu u trenutno najpopularnijem filmu.
– Do uloge je u Wolf of Wall Street došlo je spletom okolnosti. Nakon uloge  u Vuk s Wall streetakomediji – The Guard, režisera John M. McDonagha dobila sam agenta u Londonu. I jedan dan me nazvao agent i rekao:  ‘Hej Katarina, dobili smo poziv za audiciju za film Martina Scorsese, sigurno mala uloga, ali… hm, režira Martin Scorsese. Snimi  prizor iz scenarija – kazala nam je Katarina. Nakon mjesec dana, ponovno ju je nazvao agent te joj rekao da je dobila ulogu. Katarina je bila presretna. U filmu glumi striptizetu Chantelle koja je zaludjela DiCaprija, a legendarna scena u kojoj je omotana svežnjevima dolara je obišla zemaljsku kuglu.

Foto: Press, Screenshot