fbpx

Cinestar: U prvom vikendu utržak milijun kuna!

Vuk jede sve…

CinestarCinestar: Film ‘Vuk s Wolf Streeta’ u distribuciji Blitz film i video distribucije, dugoočekivana i naveliko najavljivana biografska drama oscarovca Martina Scorsesea o usponu i padu ekscentričnog burzovnog mešetara Jordana Belforta, u prvom vikendu prikazivanja u hrvatskim kinima utržio je fantastičnih 1.015,555 kuna.
Impresivnih 30 304 gledatelja pohrlilo je za božićne blagdane na velikim platnima pogledati genijalnu glumačku izvedbu Leonarda DiCaprija ( koji je već osvojio nominaciju za Zlatni globus u kategoriji najbolje muške uloge ) čime je ostvareno najbolje otvaranje Scorseseovog filma u Hrvatskoj ikada.
Čarima neodoljivog Lea, ali i jedinstvenog redateljskog potpisa očigledno ne može odoljeti ni publika ni kritika; film je nominiran i za Zlatni globus u kategoriji najboljeg filma, a mnogi mu predviđaju i nekoliko nominacija za CinestarOscara.
Zanimljivo je da se u ‘Vuku s Wall Streeta, najvećem ovogodišnjem filmskom osvježenju, pojavljuju i glumice s naših prostora, Hrvatica Žana Markelson u ulozi stjuardese te Slovenka Katarina Čas kao striptizeta Chantelle koja će zasigurno ući u anale svjetske kinematografije legendar­nom scenom u kojoj je omotana svežnjevima dolara, a koja je obišla zemaljsku kuglu.

Foto: Press Cinestar

Upravo nju možete pogledati u isječku iz filma koji donosimo:[vsw id=”aIQHD1gMwI4″ source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]