fbpx

Javni poziv za prijavu filmova: Pulski filmski festival

Pula…

Pulski filmski festivalPulski filmski festival poziva sve autore na prijavu filmova u natjecateljskim programima 64. Pulskog filmskog festivala. Poziv je otvoren od 16. ožujka do 6. travnja 2017. godine u ponoć za sve filmove proizvedene 2016. ili 2017. godine u tri programske kategorije:
1. Hrvatski program – otvoren za sve hrvatske igrane filmove i manjinske igrane koprodukcije duže od 70 minuta
2. Kratka Pula – otvoren za sve hrvatske kratke i srednjemetražne igrane filmove, kratke i srednjemetražne dokumentarne filmove, dugometražne dokumentarne filmove, animirane filmove, promidžbene filmove, eskperimentalne filmove, glazbene spotove, dramske serije i dokumentarne serijale
3. Studentski program – otvoren za sve kratke i srednjemetražne filmove nastale u produkciji: Akademija dramske umjetnosti u Zagrebu, Akademija likovne umjetnosti u Zagrebu, Akademija primijenjenih umjetnosti u Rijeci, Sveučilišni studij glume, medija i kulture u Rijeci, Umjetnička akademija u Osijeku, Umjetnička akademija u Splitu i ostalih hrvatskih visokoškolskih ustanova
Postupak prijave za Hrvatski program i Kratku Pulu usklađen je s odredbama Statuta Pulskog filmskog festivala i Pravilima za prijavu filmova.
Pozivamo autore da sudjeluju na 64. Pulskom filmskom festivalu koji će se održati od 15. do 22. srpnja i postanu potencijalni dobitnici ovogodišnjih nagrada.
ZAPOČNITE VAŠU PRIJAVU!

Foto: Press