The Voice Hrvatska: Posljednja emisija audicija

Zagreb…

Posljednja emisija audicija The Voice Hrvatska: Tko će izboriti svoje mjesto u mentorskim timovima?

The VoiceMentorima u subotu neće biti lako. U posljednjoj emisiji audicija The Voice Hrvatska pred njima je zadatak da popune svoje timove i izaberu glasove s kojima će već sljedeći tjedan kročiti u novu fazu showa – Nokaute.
– Već sam se puno puta okrenuo, već sam pun ko brod – kaže uoči emisije The Voice Hrvatska Gobac u čijem je timu preostalo samo dva mjesta i to kako najavljuje za dečke jer djevojaka ima već dovoljno.
Massimu pak nedostaju ženski glasovi, a u timu su mu preostala još samo dva slobodna mjesta. Ivan je uvjeren da ima punu ergelu, kako je rekao, opičenih likova pa u subotu mora pronaći barem dvoje ‘normalnih’ za svoj tim. Vanna, u čujem je timu preostalo samo jedno mjesto, kaže da njoj baš trebaju neki čudni. Ti mi reci tko je čudan, a ja ću tebi tko je normalan, poručila je Vanna kolegi Ivanu kojemu je preostalo još čak tri slobodna mjesta.
Bit će zanimljivo vidjeti kako će se u posljednjoj emisiji audicija mentori boriti za natjecatelje koji će popuniti posljednja slobodna mjesta u timovima. Nakon emisije bit će tako poznata imena 40 natjecatelja koji su samo glasom uspjeli izboriti svoje mjesto i koji će se u sljedećoj fazi – Nokautima – boriti za opstanak u showu i osvajanje titule The Voice Hrvatska – najljepšeg glasa Hrvatske.

Foto: Press – Krasnodar Peršun/HRT