fbpx

Spot za pjesmu Rajski cvit Tomislava Bralića i Intrade

Rajski cvit

– Kad sam prvi put čuo pismu Rajski cvit reko sam bit će hit jer ima nešto zarazno u refrenu… – otkrio je Tomislav Bralić.

Rajski cvit

Iz druženja u konobi niknuo spot za pjesmu Rajski cvit Tomislava Bralića i klape Intrade. A spot je zaokružio temu obećanja, ljubavi i sreće o kojima govore stihovi nove pjesme Tomislava Bralića i klape Intrade.

Rajski cvit

Novi spot za pjesmu Rajski cvit nastao je na pravi klapski način – u konobi uz pjesmu, druženje, dobro vino… Klapi Intrade bila je već dugo velika želja snimiti spot na taj način.

U jednoj zadarskoj konobi snimili su tako prve kadrove spota njihove nove ljubavne balade. Za režiju i snimanje bio je zadužen Igor Goić koji je i ovog puta napravio maestralan posao i kadrovima zabilježio dubinu pjesme.

Tematiku obećanja ljubavi i sreće u stihove je pretočila Lući Tukić, za glazbu se pobrinula Tatjana Jergan Botunac, a na aranžmanu pjesme radio je Tomislav Pehar.

Krajem prošle godine izašla je monografija „Klapa Intrade 1985-2020: Popili intrade i opet su žedni“.

Tomislav Bralić i klapa Intrade pjevaju više od 35 godina, a te silne godine pjevačkog iskustva sažete su na stranicama ove knjige.

Trenutno klapa radi na novom albumu koji se nadaju objaviti do ljeta. Jedva čekamo!

Foto: Press Scardona
Video: