fbpx

Spektakl u dvorani Dražena Petrovića pratili brojni poznati

Zagreb…

u dvorani Dražen PetrovićVelika napetost i uzbuđenje sinoć je pred mnogobrojnom publikom vladalo u dvorani Dražen Petrović u kojem su snage odmjerili KK Cedevita i podgorički klub Budućnost. Treću, odlučujuću utakmicu polufinala ABA lige popratila su poznata lica s domaće scene koji su do same završnice glasno navijali za Cedevitine igrače, a među njima su se istaknuli: pjevačice Zsa Zsa i Lea Mijatović, glumice Petra Dugandžić, Katarina Baban, Sara Moser, Ana Vučak Veljača. Iz sveg glasa u dvorani Dražen Petrovićza košarkaše Cedevite navijali su i Valent Sinković, Dorijan Klarić, Ana Miščević, Ana Radišić, Zoran Aragović te poznata sportska lica Dalibor Bagarić, Stojko i Josip Vranković, Igor Pokrajac i mnogi drugi.
Uz sjajne prethodne dvije utakmice Cedevitinih košarkaša, sinoć se ponovno pred prepunom dvoranom odvio spektakularan košarkaški dvoboj protiv euroligaša Budućnosti. Uzbuđenje je trajalo kroz cijelu utakmicu, a glasno navijanje s u dvorani Dražen Petrovićtribina, atraktivni nastupi Cedevitinih navijačica, energična atmosfera te brojna iznenađenja koja je Mario Petreković pripremio za zagrebačku publiku, dodatno su podigli raspoloženje u dvorani koja je strastveno bodrila omiljene košarkaše. Neizvjesna utakmica obilježena fantastičnom igrom oba kluba završila je ipak u korist podgoričke Budućnosti, a publika je pljeskom ispratila košarkaše oba kluba koji su se borili do zadnje sekunde.
Utakmica na kojoj se zasigurno tražilo mjesto više završila je porazom Cedevite s rezultatom 73-78 (21-10, 20-29, 17-18, 15-21) i tako omogućila branitelju naslova Budućnosti prolazak u finale ABA lige.

Foto: Press