fbpx

Premijera filma Glazbena kutija!

Premijera

Glazbena_kutijaGlazbena kutija je dugometražni igrani film mladog redatelja Bruna Mustića. S budžetom od ukupno nula kuna, ali velikim entuzijazmom i dobrom voljom, kako volontera tako i poznatih glumaca poput Dare Vukić, Roberta Kurbaše, Ane Gruice, Silvane Stanić i drugih film je uspješno snimljen te se premijera sprema upravo u Splitu odakle je i mladi redatelj.

Topla generacijska priča o odrastanju i prihvaćanju u kojoj možemo vidjeti da pronalazak pravog puta često vodi kroz trnje i zamke, ali i da se slamka spasa skriva nadohvat ruke, splitskoj publici će se premijerno prikazati 20. prosinca 2013. u 19 sati u kinu Central.
Cijeli ovaj događaj vrijedan pažnje je i humanitarnog karaktera. Naime, tijekom večeri prikupljeni novac donirat će se Splitskoj udruzi za osobe s disleksijom te će se na taj način u ovo predblagdansko raspoloženje onima kojima je najpotrebnije izmamiti osmjeh na lice.
Glazbena_kutija1Odrastanje doista može biti teško, a tome svjedoči i priča Lane (17) koja zbog  obiteljskih, školskih i ljubavnih problema bježi od kuće. Odlazi u sigurnu luku, bakinu napuštenu kuću gdje pokušava pronaći svoj mir i skupiti snage za oporavak. Glazbena kutija jedina joj je uspomena na baku. Njezine posljednje riječi neće nikada zaboraviti: “Kad god budeš tužna i kad misliš da nema nade, sjeti se svoje bake i kako sam te naučila da balet liječi tugu.“

Foto: Press Scena.hr