Zločinački umovi – 14. sezona na malim ekranima

Zagreb…

14. sezona kriminalističke serije Zločinački umovi od ponedjeljka na HRT-u

Zločinački umoviHrvatska radiotelevizija (HRT) od ponedjeljka 21. rujna 2020. godine na Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 22.50 sati počinje s prikazivanjem 14. sezone kriminalističke serije Zločinački umovi.
Zločinački umovi vrte se oko elitne FBI-eve ekipe forenzičkih psihologa koji analiziraju najizopačenije zločinačke umove u zemlji i pogađaju njihov idući korak kako bi ih spriječili ponovne napade. Najiskusniji agent i utemeljitelj Jedinice za biheviorističke analize je David Rossi, koji je ključan član tima pri rješavanju novih slučajeva.
Zločinački umoviDrugi članovi su specijalna agentica Emily Prentiss, kći diplomata na visokim položajima, koja se vraća ekipi nakon što je bila u Interpolu; specijalni agent dr. Spencer Reid, tipični neshvaćeni genij koji je društveno nesposoban jednako koliko je intelektualno jak; Jennifer “J. J.” Jareau, bivša osoba za vezu koja se bavi profiliranjem zločinaca i jednako se lako nosi s majčinstvom i brakom, kao i rješavanjem zločina; Penelope Garcia, stručnjakinja za informatiku i neophodna članica tima koja pomaže u rješavanju zločina sa svojim osebujnim šarmom.
Tu su i dr. Tara Lewis, forenzička psihologinja koja se specijalizirala za proučavanje i razgovor s uhvaćenim serijskim ubojicama kako bi procijenila dopušta li njihovo mentalno stanje suđenje; zatim Luke Alvez, bivši vojni rendžer i izvrstan tragač koji je došao iz FBI-eve službe za bjegunce.

Foto: Press