fbpx

Stefany Hohnjec o životu u Kini, ljubavi i planovima!

Ekskluzivno…

Bivša Miss sporta za portal Scena.hr govori i o ljubavnom prekidu

Stefany HohnjecLijepa Stefany Hohnjec u subotu je pozirala uz ledenu skulpturu na otvorenju novog bara u Dubrovniku. Bila je odlično raspoložena. Bivša Miss sporta vratila se iz Kine gdje je je provela više od pola godine. Nakon povratka iz Pekinga, Stefany je okrenula novu stranicu u ljubavi. Prekinula je s tenisačem Tomislavom Perićem s kojim je bila u vezi šest godina.
Stefany Hohnjec– Tomislav i ja radili smo u Pekingu. Kad smo se vratili, prekinuli smo i svatko je krenuo svojim putem. Tamo sam radila kao trenerica u privatnoj školi s djecom od tri do šest godina. To je zaista jedno fantastično iskustvo jer su ta djeca izuzetno disciplinirana i talentirana – ispričala je za portal Scena.hr Stefany. Iako joj je život u Pekingu bio zanimljiv i dobro iskustvo, ipak tamo ne bi mogla živjeti.
Stefany Hohnjec– Prva prepreka je jezik. Tamo skoro nitko ne govori engleski jezik pa sam se teško snalazila u kupovini. Velika je gužva i ima puno smoga. Stalno sam nosila masku na licu. Zbog zagađenog zraka imala sam stalne glavobolje i teško sam disala. Drugačija je to kultura i mentalitet. To su dva različita svijeta – nastavlja Stefany. Bivša gimnastičarka u Hrvatskoj je već nekoliko mjeseci i tek sad se prilagodila ponovno životu u Hrvatskoj.
– Neke stvari su se promijenile, a neke su ostale iste. Sretna sam što sam opet kod kuće i sad polako razmišljam o novim poslovnim angažmanima – ističe Stefany. Nada se da će joj se ostvariti želja da ovdje radi kao trenerica.
– Sport je moja velika ljubav i ono što znam najbolje – zaključila je Stefany.

Foto: Privatni album