fbpx

Mila Elegović: Vježbanje je odličan lijek za ljudski duh!

Mila Elegovic 2– Vježbanje nije samo dobro za naše tijelo i fizičko stanje već je i odličan lijek za ljudski duh. U jednom dijelu mog života kada sam bila loše volje i pomalo depresivna, moj dobri prijatelj trener preporučio mi je aktivno vježbanje. Od tog mi se dana život u potpunosti promijenio, osjećam se sretnije i veselije te bih svakako preporučila svima da iskoriste prirodu koja ih okružuje, da borave što više na svježem zraku i da vježbaju- rekla je glumica Mila Elegović.
Sportska dvorana Mihajla Prezelja Mitile u Karlovcu pokrenula je brojne vježbače koji su izabrali osvijestiti vlastito tijelo. Glumica je poslala je snažnu poruku u nadi da će se još više građana Hrvatske pokrenuti, dok su sportaši Marijo Možnik i Mario Vekić podijelili iskustva iz bogatih sportskih karijera.
Mila Elegovic 1Projekt Pokreni se u kontinentalnom dijelu ovogodišnje turneje promovira zdravi život, dijagnostiku Biotreninga kao početak svake rekreacije i vježbanja, dok nutricionistkinje Definicije hrane besplatno savjetuju vježbače o pravilnoj prehrani.
– Vježbači u Karlovcu su odradili naporan trening. Shvatili su da se ‘Ne može dobiti nešto za ništa’ i sigurno je da će takav princip ostati dio njihovog životnog stila. Karlovac se pokrenuo – kazao je Igor Jukić ispred Kineziološkog fakulteta iz Zagreba.
Kontinentalna turneja Pokreni se nastavlja se 23. studenog u Varaždinu te 30. studenog  u Slavonskom Brodu.