Hercegovina hakl: Ljubuški i Mostar!
Piše: redakcija On 4 kol., 2015 At 09:27 AM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

EuroBasket 2015…

Haklerski turniri gostuju u Hercegovini

EuroBasket

EuroBasket, Ljubuški, MostarSerija haklerskih turnira ‘3 na 3’, u organizaciji Hrvatskog košarkaškog saveza i EuroBasketa 2015 povodom domaćinstva skupine C Europskog prvenstva od 5. do 10. rujna 2015. godine u Zagrebu, nakon turneje po jadranskoj obali i Slavoniji ovoga se tjedna nakratko seli u susjednu Hercegovinu.
Sedmi turnir održat će se u petak, 7. kolovoza u Ljubuškom (na trgu Domovinske zahvalnosti), a Mostar (Kardinala Stepinca bb) će u subotu, 8. kolovoza biti domaćin osmog turnira. Na turnirima može nastupiti po 16 ‘trojki’, a prigodni zabavni program trajat će od 18 do 23 sata. Svi sudionici dobit će majice EuroBasketa 2015, a vrijedne nagrade najboljima, kao i na prethodna četiri turnira, osiguravaju sponzori.
Ne treba naglašavati da su Hercegovci istinski majstori košarke i hakla i koliko velikih košarkaša vuče hercegovačke korijene, pa ne treba sumnjati kakvi će se neizvjesni mečevi igrati u Ljubuškom i Mostaru i koliko će biti oštra borba za pobjednika i MVP-ja turnira.
Nakon dva ovotjedna turnira u Hercegovini, u kolovozu su planirani još haklerski ‘festivali’ u Drnišu (12. kolovoza) i Karlovcu (22. kolovoza), te velika završnica u Zagrebu 28. kolovoza.

Foto: Pres

comment closed