EuroBasket 2015: Hakleri osvojili Slavonski Brod i Osijek!
Piše: redakcija On 2 kol., 2015 At 12:06 PM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Turniri…

Uzbudljiva finala obilježila haklerski turnir u Slavonskom Brodu i Osijeku

EuroBasketSerija haklerskih turnira ‘3 na 3’, u organizaciji Hrvatskog košarkaškog saveza i EuroBasket 2015 povodom domaćinstva skupine C Europskog prvenstva od 5. do 10. rujna u Zagrebu, nakon što je obišla jadransku obalu od Šibenika do Pule, nastavljena je u četvrtak u Slavonskom Brodu i u petak, 31. srpnja u Osijeku.
U sjajnoj atmosferi, na popularnom Korzu u Slavonskom brodu, u konkurenciji košarkašica prvo mjesto osvojila je ekipa Snaše pobjedom nad ekipom Brodarice. Pobjedničke Snaše igrale su u sastavu: Dora Sedlo, Martina Pandža Brnić, Iva Šarić i Martina Jelavić. U muškoj konkurenciji uvjerljivo je slavila momčad Hebrang u sastavu: Marko
Karlović, Matej Kljujić, Mario Matusović i Matej Karlović. Oni su u finalu svladali momčad Neo Kvazi sa 15:5. Za Neo Kvazi igrali su: Edvin Havić, Pavle Matuško i Nadro Matuško.
EuroBasketA u petak na središnjem gradskom trgu u Osijeku, uz brojne uglednike i poznate osječke košarkaše, u konkurenciji djevojčica pobijedila je ekipa ‘5,6, sedam’ u sastavu Viktoria Rajić, Katarina Matić i Helena Horjan. U finalu su pobijedile ekipu ‘Nikave’ sa 11:5. U konkurenciji dječaka pobijedila je momčad ‘Razbijači table’ za koju su igrali: Josip Ištvanić, Bojan Judašević i Luka Brezničar. U neizvjesnom finalu bili su bolji od ekipe ‘Borova’ sa 5:4.
Još neizvjesnije bilo je finale seniora u kojem je sa 13:12 slavila momčad ‘Vrijednosnice’ u sastavu: Robert Kujundžić, Nikola Turalija i Arian Došen. Ravnopravni suparnici u borbi za prvo mjesto bili su im ‘Smitova djeca’: Jura Boras, Vedran Došen, Toni Kovač i Karlo Uljarević.
Za MVP-ja osječkog turnira izabran je Robert Kujundžić iz pobjedničke momčadi ‘Vrijednosnice’.
Serija haklerskih turnira u čast EuroBasketa 2015 nastavit će se u Ljubuškom (7. kolovoza), Mostaru (8. kolovoza), Drnišu (12. kolovoza) i Karlovcu (22. kolovoza), a velika završnica održat će se u Zagrebu (28. kolovoza).

Foto: Press

comment closed