fbpx

Domagoj Antolić: Važno je raditi s mladim navijačima

Zagreb…

Modri u vrtiću, ‘Mali sportaši’ preokretom do pobjede

Domagoj Antolić– Ovo je super i užitak je družiti se s djecom. Jako je važno raditi s mladim navijačima, a moram priznati da nam je svima bilo jako drago ući u dvoranu gdje je puno djece imalo Dinamove dresove, majice i šalove. Šteta kaj su još premali da dođu već u nedjelju na utakmicu, ali siguran sam da će uskoro doći njihovo vrijeme i da će početi dolaziti na Maksimir – rekao je kapetan Dinama Domagoj Antolić.
Uoči nedjeljnog derbija sa Rijekom Domagoj Antolićnogometaši Dinama Domagoj Antolić, Marko Rog, Ante Ćorić, Filip Benković i Mario Musa razveselili su više od stotinjak djece u vrtiću u Prečkom. Naime, igrači GNK Dinamo došli su na druženje s najmlađim navijačima gdje su igrali nogomet i odgovarali na pitanja, a jedino pitanje koje je na kraju ‘ostalo u zraku’ bilo je – tko se bolje zabavio?
Djeca su oduševljeno dočekala prvotimce Modrih koji su na početku druženja odgovarali na razna pitanja. Tako su igrači otkrili kako obožavaju jesti voće i povrće, koliko treniraju, kada su počeli igrati nogomet pa do pravila odnosno rekvizita potrebnih za igranje najvažnije sporedne stvari na svijetu.
Nakon neizbježne utakmice na dva gola u kojoj su ‘mali sportaši’ okrenuli početno vodstvo Dinama i na kraju slavili 2:1 Modri su djeci podijelili bilježnice i još neke suvenire kluba za uspomenu, a potom te iste bilježnice ispunili autogramima za vječnu uspomenu.

Foto: Press