fbpx

Aleksander Čeferin čestitao na uspjehu mladih Vatrenih

UEFA…

Dolazak hrvatske reprezentacije do finala odraz je profesionalnog pristupa, kaže Aleksander Čeferin

– U ime Uefe, Uefinog Izvršnog odbora i Uefine Komisije za futsal i nogomet na pijesku, čestitam vašoj U-19 reprezentaciji na njihovim sjajnim nastupima na prvome U-19 Europskom prvenstvu u futsalu. Dolazak hrvatske reprezentacije do finala odraz je profesionalnog pristupa i predanosti kojeg pokazuju svi vaši igrači i dužnosnici. Posebno nam je bilo drago vidjeti kako su vaši igrači nakon finalne utakmice čestitali svojim protivnicima, bez obzira na vlastito razočaranje. Svi članovi vaše delegacije besprijekorno su se ponijeli na terenu i van njega te je bilo užitak surađivati s njima – napisao je Aleksander Čeferin Hrvatskom nogometnom savezu.
Predsjednik Uefe Aleksander Čeferin uputio je čestitke Hrvatskom nogometnom savezu i U-19 futsalskoj reprezentaciji na osvojenoj srebrnoj medalji na UEFA U-19 Europskom prvenstvu u futsalu.
Na čelu s izbornikom Marinkom Mavrovićem, mladi hrvatski futsalski reprezentativci u rujnu su otputovali u Latviju na prvo U-19 Europsko prvenstvo u futsalu, gdje su osvojili srebrnu medalju. Dva hrvatska reprezentativca – Josip Jurlina iz MNK Split i Fran Vukelić iz Futsal Dinama – uvrštena su u momčad turnira. Čestitke na uspjehu hrvatske reprezentacije poslao je i predsjednik Uefe Aleksander Čeferin.

Foto: Press – Hrvatski nogometni savez