fbpx

Ivica Olić: Mi nemamo što izgubiti!

Brazil…

Ima prostora da dođemo do brazilskog gola

Ivica Olić na današnjoj konferenciji za medije iznio je kako je naša reprezentacija dovoljno kvalitetna i da je siguran kako ćemo ostvariti dobar rezultat na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.
– Nakon dva turnira bez zapaženog uspjeha, uvjeren sam da imamo momčad i pojedince koji bi mogli i trebali otići u drugi krug. Imamo igrače iz najboljih europskih klubova, u najboljim godinama, i ne smijemo bježati od činjenice da imamo kvalitete. Ukoliko se dobro posložimo, možemo biti neugodni svima – rekao je Olić.
Što se tiče početnog sastava u prvoj utakmici Ivica je rekao:
– Naravno da se nadam da ću zaigrati, ali još ne znam na kojoj bi to poziciji bilo. U glavama nam je samo utakmica s Brazilom, počeli smo taktičke pripreme i nadamo se da ćemo biti 100 posto spremni. Nije jednostavno igrati protiv jednog od favorita i to na njegovom terenu, ali vidimo svoju priliku jer je pritisak na Brazilu. Mi nemamo što izgubiti”.

Hrvatska ima vrijedne adute u veznom redu, smatra Ivica Olić te kaže:

Modrić i Rakitić obilježili su sezonu u svojim klubovima i osvojili su europske trofeje. Imali su glavne uloge i dobro su se nosili sa svime kao vođe. Hrvatska od njih očekuje da zadrže tu razinu i ne sumnjam da će tako biti. Koliko vidim, nisu iscrpljeni, odlično se osjećaju i željni su igre. Siguran sam da će oni biti motori ove reprezentacije te da će i napadači profitirati”.

Foto: Drago Sopta/HNS