fbpx

Izravan prijenos: Tomislav Bralić i klapa Intrade

Pula…

Tomislav Bralić, IntradeHrvatska radiotelevizija u petak 4. kolovoza 2017. godine izravno će prenositi koncert Tomislava Bralića i klape Intrade iz Arene u Puli na Prvome programu Hrvatske televizije, Drugome programu Hrvatskoga radija i na HRT – Radiju Pula. Koncert počinje u 21.20 sati. Klapa Intrade 2015. godine proslavila je trideset godina karijere i tim povodom objavila dvostruko izdanje nosača zvuka s bogatom knjižicom, koji se još nalazi među najprodavanijim izdanjima u Republici Hrvatskoj. Jedan od njihovih važnijih koncerata bio i onaj u Zagrebu koji je snimljen i objavljen na nosaču zvuka i DVD-u, a prodan u zlatnoj nakladi.
Nakon iznimno posjećenih koncerta u zagrebačkoj, splitskoj i varaždinskoj areni Tomislav Bralić i klapa Intrade u petak 4. kolovoza nastupit će i u kultnoj Areni u Puli koja ugošćuje samo najbolje svjetske izvođače.
– Arena u Puli jedina je arena u Hrvatskoj u kojoj još nismo nastupili i zbog toga sam posebno uzbuđen i sretan. Veselim se koncertu u Puli jer je to kruna naše dugogodišnje karijere. Nadam se da će naša publika s nama uživati i pjevati kako to samo oni znaju – izjavio je Tomislav Bralić.
Zlatko Turkalj TurkiU Puli će se klapi Intrade na pozornici pridružiti Tedi Spalato s kojim su snimili duet Sve dok bura dere koji je osvojio nagradu Srebrni val stručnoga suda na Splitskome festivalu. Tedi Spalato za klapu Intrade napisao je i pjesmu Cviće.
Producent televizijskoga prijenosa je Petar Krešimir Peras, redateljica Mirena Stijačić, a urednica Snježana Nožinić. Urednik i komentator radijskoga prijenosa je Zlatko Turkalj. Osim na Prvome programu Hrvatske televizije, Drugome programu Hrvatskoga radija i na HRT – Radiju Pula koncert Tomislava Bralića i klape Intrade bit će moguće pratiti i na mobilnim uređajima, tabletima i računalima s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Foto: Press