fbpx

FOTO: Nives: Ljubav na sijenu može biti uzbudljiva!

Slatka seoska priča…

Nives Celzijus snimila senzacionalni spot za ‘Karanfile’

Nives– Željeli smo napraviti jednu slatku seosku priču u kojoj ja glumim udavaču, a tamburaši me žele oteti mom strogom ocu koji odbija sve prosce koji dolaze tražiti moju ruku. Na kraju ja bježim od kuće s konjušarom, a cijelo selo Stari Dud kreće u potjeru za nama. Redatelj Dario Radusin uspio je od mene izvući maksimum, kao i od cijele ekipe i ne mogu dočekati dan kad ćemo Vam prirediti premijeru spota. Očekujte neočekivano, istaknula je Nives sa smješkom.
Spisateljica i pjevačica Nives Celzijus već je podigla medijsku prašinu sa svojom novom pjesmom ‘Karanfili’ i prije nego li se pojavila na ovogodišnjem CMC festivalu. Na pozornici u Vodicama pripremit će poseban spektakl zajedno sa svojim glazbenim partnerima iz tamburaškog sastava Petica, kao i plesačima iz folklornog ansambla Zagreb Markovac.
A dok se ne pojavi u Vodicama, senzualna Nives početkom ovoga tjedna snimila je i atraktivni video spot za ‘Karanfile‘. Osim tamburaša, u radnju spota uključila je i mnoge seljane Starog Duda, seoskog imanja 50-tak kilometara od Zagreba.To se pokazalo kao pun pogodak.
Nives– Želja mi je da i ovaj spot koji smo snimili izazove iste simpatične reakcije kao i pjesma u eteru. Upravo zato publici ćemo pokazati jednu novu Nives. Bit će tu puno smijeha, ali i pravih western scena. Naravno, i pokoje ljubavno iznenađenje – ističe Nives koja je u spotu, potpuno gola, snimila atraktivne ljubavne kadrove na sijenu u štali s modelom Filipom Ratkovićem.
– Jedno vrlo zanimljivo iskustvo, nikad ne bih rekla da sijeno može biti toliko erotično. Gledala sam ponekad takve scene u filmovima, ali tek kad sam to osobno i probala, shvatila sam kako ljubav na sijenu može biti uzbudljiva – zaključila je senzacionalna Nives.
Njezin prvi veseli bećarac u životu svojim nastupom začinili su Dražen, Buco, Floki, Kiki i Tomo iz tamburaškog sastava Petica koji su ovu suradnju shvatili kao vrhunsku zabavu, ali i ozbiljan posao. Njihova zajednička pjesma  već je tjedan dana od premijere zaživjela u domaćem, ali i u regionalnom eteru, no Nives i tamburaši neće stati samo na tome.

Foto: Press

Fotogalerija: [nggallery id=425]