Maratonovih 11 s Mijom Negovetić u glavnoj ulozi!
By redakcija On 8 srp., 2019 At 09:09 AM | Categorized As Kazalište, Kultura | With 0 Comments

Gradina…

Maratonovih 11Ljeto na Gradini će ove srijede, 10. srpnja ugostiti zanimljivu glazbeno – scensku priču pod nazivom Maratonovih 11. Radi se o zabavnom glazbeno scenskom djelu i završnoj produkciji Studio Maraton tečajeva. Nastavak je to prošlogodišnje uspješne predstave Maratonovih 10, održane povodom 10 godina Studio Maraton tečajeva u Centru Zamet. U glavnoj je ulozi Mia Negovetić i još pedesetak polaznika Studija Maraton 2019. te članova Maraton banda i Čička Muzička.
Polaznike će do cilja voditi njihovi mentori te autor scenarija Olja Dešić, koji i režira, Olivera Baljak koja priprema mlade glumce te koreografkinja Martina Hrlić Rogić, dok je kostimografiju i scenografiju dizajnirala i izradila Altea Perić.
U predstavi pjevaju, glume, sviraju i plešu svi uzrasti i smjerovi Studija Maraton, a posebna gošća bit će Vanessa Jakac. Više od pedeset polaznika u raznim ulogama osvojit će Gradinu i ispričati kako je to Baba Đemfiks (Mia Negovetić) postala tako isfrustrirana i nemoguća, kako je dospjela u zatvor, što sanja? Radnja je smještena u doba grofova koji su vladali Gradinom, jer Baba Đemfiks je nekad bila – princeza? Hm. No, vidjet ćete i sami.
Ulaz za posjetitelje otvara se u 20.30 sati, a početak je zakazan za 21.30 sati.

Foto: Press

comment closed