fbpx

Snjeguljica i 7 patuljaka u Teatru Naranča

Snjeguljica i 7 patuljaka

Predstavu uz koju su odrasle mnoge generacije Snjeguljica i 7 patuljaka možete pogledati ove subote, 6. studenog 2021. godine s početkom u 18.00 sati u Teatru Naranča.

Snjeguljica

Priča koja će vam zagrijati srca…

Snjeguljica

„Nekada davno, u dalekom kraljevstvu živjeli su Kralj i Kraljica koji su silno željeli dijete. I napokon, usred zime, dok su s neba pahuljice lepršale kao paperje, rodila se slatka djevojčica. Kada su pahulje snijega dotakle obraz djeteta, roditelji su odlučili nazvati je Snjeguljica.“

– Uvijek prisutna borba između dobra i zla u kojoj prijateljstvo i ljubav pobjeđuju sve neprilike i životne prepreke, ispričana na duhovit način uz pjesmu i ples najbolja su pozivnica da s nama uplovite u čaroban svijet kazališta – poručuju iz kazališta.

U predstavi Snjeguljica i 7 patuljaka igraju: Matilda Nikić, Irin Šime Rabar, Katja Rabar, Majkl Mikolić, Lucija Pajica, Vlatka Rubil, Elizabeta Košeto, Erik Vido, Masimo Dobrić, Bruno Pendić i Aurora Rojnić.

Trajanje: 51 minuta
Informacije i rezervacije na broj 0955222505 ili na mail teatar.naranca@gmail.com. (potrebna je rezervacija zbog limitiranog broja mjesta u dvorani)

Foto: Press