fbpx

Gledaj odmah: Britanska policijska serija – Pod sumnjom

Pod sumnjom na Pickbox NOW

Jedna od najboljih glumica svih vremena, Helen Mirren, tumači glavnu ulogu Jane Tennison u seriji Pod sumnjom, jedne od prvih ženskih detektivki u britanskoj policiji. Na svakom koraku doživljava potkopavanje i ignoriranje, no vješto se nosi s tim s pomoću svog stava i inteligencije.

Pod sumnjom

Mirren prenosi svoje bogato glumačko iskustvo i talent u ovu ulogu, a u tome joj pomaže i vrhunski scenarij koji potpisuje Lynda La Plante.

Pod sumnjom

Ova je policijska drama mračna, katkad cinična, katkad inspirativna i često uznemirujuća. A to postiže na autentičan način – istinski prikazujući cijeli spektar ljudskih emocija.

Serija Pod sumnjom nadilazi prosječne policijske serije, a prolaskom sezona sve više dobiva na kvaliteti i originalnosti. Osim policijske tematike, ova serija bavi se i rodnim ulogama te pitanjima uznemiravanja koja su, nažalost, dio svakodnevice.

Koliko je Pod sumnjom vrijedna dokazuju i brojne nagrade koje je osvojila. Naime, nekoliko je puta nagrađena Emmyjem i nagradom BAFTA. Osim nagrada za najbolju seriju, i Helen Mirren dobitnica je istih nagrada za glavnu ulogu Jane Tennison.

GLEDAJ ODMAH

Foto: Press