fbpx

Od 3. listopada kreće nova 9. sezona showa Zvijezde pjevaju

HRT…

Zvijezde pjevajuHrvatska radiotelevizija (HRT) u subotu, 3. listopada 2020. godine u udarnom terminu u 20:10 na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1) počinje emitiranje devete sezone svog zabavnog showa Zvijezde pjevaju.
Iz uredništva popularnog HRT-ova showa tom prigodom poručuju: pjevajte uz nove zvijezde, te nove i stare mentore showa Zvijezde pjevaju!
Ove se sezone za najbolji pjevački par natječu: Bivša miss Hrvatske i poduzetnica Josipa Kusić i Sandi, glumica i redateljica Arija Rizvić i Marko Kutlić, glumac Marko Petrić i Gina Victoria Damjanović, novinar i urednik Damir Smrtić i Ivana Kindl, glumica Dora Fišter i Bojan Jambrošić, glumac Boris Svrtan i Lea Mijatović, meteorologinja Kristina Klemenčić Novinc i Vlado Kalember te Stand up komičar Ivan Šarić i Lara Antić Prskalo.
U prvoj emisiji parovi će pokazati što znaju u žanrovima balada i dance. Dance je, inače, jedan od tri nova glazbena žanra u ovoj sezoni, uz funk i novi val. A još će se pjevati rock, country, rock’n’roll i pop.
U žiriju su pjevači i autori: Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi, Marko Tolja i Jurica Pađen.
Budući da će televizijska publika moći glasovati samo u finalnoj emisiji, ali uz vrlo bogatu nagradu – da ne bi odluka o ispadanju bila isključivo na plećima žirija – uveli smo i jednu novost: u prvih će sedam emisija glasovati publika u studiju uz pomoć posebnih uređaja. Televizijski gledatelji, pak, svog će pobjednika emisije birati na društvenim mrežama: Facebooku i Instagramu.
Urednica emisije je Uršula Tolj, voditelji Barbara Kolar i Duško Ćurlić, redatelj Danko Volarić, a scenarist Alen Đurica.

Foto: Press