fbpx

Kolektivni koreografski eksperiment plesnih umjetnica!

Zagreb…

Udruga profesionalnih plesnih umjetnika ‘Puls’, Plesni Centar ‘Tala’ i Ivančica Horvat

koreografski eksperiment‘Anybody who knows anything about dancing’ je kolektivni koreografski eksperiment koji će se održati zahvaljujući suradnji ljubaznosti trinaest kolegica plesnih umjetnica iz Hrvatske i inozemstva s kojima je Ivančica Horvat u nekom trenutku surađivala na plesnoj sceni. Dugogodišnje scensko iskustvo razvilo je u svakoj od njih posebnu scensku karakteristiku i snagu, na kojoj se zasniva potreba i zamisao za stvaranje ove plesne večeri.
Plesni susret obuhvaćen glazbenim konceptom, ističe individualne stavove prema životu svake od umjetnica koje u njemu sudjeluju kao izvođačice i koreografkinje svojih sola-intervencija. Zajednički rad na ‘Anybody who knows anything about dancing’ trajati će 48 sati i rezultat rada prikazati će samo jednom zahvaljujući velikodušnosti Maše, Tamare, Larise, Sofije, Ilijane, Ane, Renate, Deane, Nathalie, Roberte, Ive i Aleksandre.
Plesni spektakl održati će se u pogonu Jedinstvo, 20. prosinca 2014. godine u 20,00 sati.

Autor projekta: Ivančica Iva Horvat
Izvođačice i koreografkinje: ROBERTA MILEVOJ, ALEKSANDRA JANEVA IMFELD,DEANA GOBAC, IVA NERINA SIBILA,TAMARA CURIĆ, LARISA NAVOJEC, MAŠA KOLAR, ILIJANA LONČAR, SOFIA ASENCIO, NATHALIE LABIANO, RENATA VRANEKOVIĆ, ANA ŠASKOR, IVANČICA IVA HORVAT
Glazba: Nina Simone, Concert iz Montreala
Dizajn rasvjete: Miljenko Bengez
Zvuk: Alen Smajić
Fotograf i majstor videa: Darije Petolas
Muzički savjetnik: Gali Kaner
Kamera: Oliver Imfeld

Foto: Press